Închide meniul

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 mai 2024, 21:48

Reclamă
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj - Farul

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul şi spune că echipa sa are o presiune uriaşă. CFR Cluj are nevoie doar de un egal pentru a termina pe locul al doilea şi a se califica în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Farul nu mai poate prinde locul al treilea, Petrescu e de părere că echipa sa va avea un meci extrem de dificil. Totuşi, echipa lui Hai poate pierde locul 4.

Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul

„E un meci foarte important. Rezultatul meciului Farul – CSU Craiova a fost incredibil, avem locul doi aproape asigurat, dar ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat. Stresul a rămas mai mult de partea noastră. E clar că și Farul are presiune.

Un loc în clasament asigură niște bani, iar pentru noi un loc doi ar fi extraordinar. Ar fi o calificare în cupele europene fără un meci de baraj. Sunt conștient de importanța și dificultatea meciului. Cel mai important e rezultatul, un egal sau o victorie ne aduce locul doi”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă susţinută înainte de CFR Cluj – Farul.

De asemenea, antrenor clujenilor nu s-a abţinut şi a criticat regula U21, dar şi faptul că echipa de pe locul 3 are un meci de baraj cu o echipă din playout pentru a se putea califica în cupele europene.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj are nevoie să fie în Europa și să facă rezultate, dar întâi trebuie să ajungă acolo. Știți și voi, locul 3 își aduce un meci de baraj în care se poate întâmpla orice.
Sincer, și anul trecut am fost aici și am jucat acest meci, nu îi văd rostul. Nu cred că e logic ca locul 10 să ajungă să joace în Europa. Ar trebui să facem o schimbare, ca la anul sau cât mai curând să nu mai existe acest meci pentru că nu îi văd rostul.

Am fost mereu și împotriva regulii U21, nu i-am văzut sensul. Dacă vrem în fotbalul mare, hai să facem ce fac ei. Noi facem invers. Unde vezi în fotbalul mare să joci cu under?”, a mai spus Petrescu.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și