Închide meniul

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul! Reproșuri pentru Gică Hagi, chiar pe teren. Cum a reacționat ”Regele”

Viviana Moraru Publicat: 29 mai 2023, 0:08

Reclamă
Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul! Reproșuri pentru Gică Hagi, chiar pe teren. Cum a reacționat ”Regele”

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu, reproşuri pentru Gică Hagi după CFR Cluj - Farul 1-2/ Capturi Orange Sport

Dan Petrescu a făcut „circ total” la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” i-a făcut reproşuri lui Gică Hagi, chiar pe teren, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în ultima etapă a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj a terminat sezonul de Liga 1 pe locul trei, calificându-se astfel la barajul pentru cupele europene, unde se va duela cu FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul 1-2| Reproșuri pentru Gică Hagi

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a dus „glonţ” la jucătorii lui Gică Hagi, şi a purtat un dialog aprins cu Dragoş Nedelcu.

Ulterior, după ce spiritele s-au mai calmat, Gică Hagi a mers la Dan Petrescu să-l salute, după meci. Acesta a fost momentul în care „Bursucul” a fost surprins reproşându-i anumite lucruri „Regelui”.

Gică Hagi şi Dan Petrescu, după CFR Cluj - Farul 1-2/ Captură Orange Sport
Gică Hagi şi Dan Petrescu, după CFR Cluj – Farul 1-2/ Captură Orange Sport

Hagi, pe de altă parte, a fost extrem de calm, şi a zâmbit ironic după scurta discuţie purtată cu fostul său coleg de la echipa naţională.

Reclamă

De altfel, Gică Hagi a fost întrebat şi la conferinţa de la finalul meciului despre scandalul iscat de Dan Petrescu. „Regele” a declarat că îi înţelege supărarea „Bursucului”, având în vedere că CFR Cluj a prins cu greu poziţia a treia din play-off, după cinci titluri cucerite consecutiv.

„În fotbal, când câştigi eşti bucuros, respectat. CFR Cluj a câştigat titlul cinci ani. În seara asta, noi suntem fericiţi şi suntem cei mai buni. Dan, la mentalitatea pe care o are, e clar că e supărat. Dar eu sunt fericit, jucătorii m-au făcut fericit, am arătat că suntem mai buni decât oricare. Cred că am jucători compleţi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Farul 1-2! Andrei Burcă, eliminat la finalul meciului

Dan Petrescu a fost un car de nervi după ce Farul a învins-o pe CFR Cluj, cu scorul de 2-1. „Bursucul” nu s-a mai putut abţine şi a avut o reacţie nervoasă, având un dialog aprins cu jucătorii lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul final de meci, Dan Petrescu a mers direct către jucătorii celor de la Farul, gesticulând nervos. De asemenea, tehnicianul ce la CFR Cluj a fost extrem de deranjat şi de arbitrul Marcel Bîrsan.

Totodată, şi Andrei Burcă a fost extrem de nervos şi a avut un conflict cu jucătorii de la Farul. Iniţial, fundaşul central a fost avertizat cu cartonaş galben, însă nu s-a calmat, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

Astfel, Burcă nu va putea juca în duelul de baraj pentru cupele europene cu FC U Craiova 1948.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și