Închide meniul

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 21:08

Reclamă
Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Concret, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Conform sport.ro, Dan Petrescu a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. „Bursucul” îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene, În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi.

Reclamă

Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

Reclamă 4 / 0/3

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și