Închide meniul

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 16:45

Reclamă
Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu s-a decis și taie în carne vie la CFR Cluj! „Super Dan” pregătește schimbări majore la formația din Gruia și a decis să renunțe la mai multe vedete din lotul echipei patronate de Neluțu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul dintre tehnician și CFR Cluj va intra în vigoare de la vară. Totuși, după umilința cu Farul, Petrescu i-a comunicat rapid lui Neluțu Varga schimbările pe care dorește să le facă la echipă.

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Dan Petrescu e gata să renunțe la 8 fotbaliști din lotul clujenilor.

Printre aceștia se numără și Cristi Manea, care și-a anunțat deja plecarea din Gruia, după 1-5 cu Farul Constanța.

„Bursucul” va începe „curățenia” de la portari, și vrea să se despartă de Otto Hindrich, care ar putea ajunge la UTA Arad, dar și de Cristi Bălgărdean, al cărui contract expiră la finalul actualului sezon.

Reclamă

Pe lângă cei doi, Dan Petrescu nu se va mai baza nici pe anumiți străini din actualul loc al clujenilor.

Este vorba despre Petar Mamic, care va fi lăsat pe liber, Ricu Zejnullahu și Anton Kresic, toți 3 fiind fundași.

De asemenea, acesta va renunța și la jucători aduși ca mari vedete la CFR Cluj. Este vorba despre Panagiotis Tachtsidis și de Omar El Kaddouri.

Reclamă 4 / 0/3

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur

Mihai Stoica a dezvăluit care va fi primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj, din sezonul viitor. Mihai Stoica l-a dat de gol pe „Bursuc” şi e convins că antrenorul îl va readuce Yuri Matias în Gruia.

Mihai Stoica este de părere că Dan Petrescu îl va readuce pe Yuri Matias la CFR Cluj. Fundaşul brazilian evoluează în prezent la Neftchi Baku, fiind transferat de azeri în mandatul lui Adrian Mutu.

Yuri Matias a evoluat timp un sezon şi jumătate la CFR Cluj, alături de care a câştigat un titlu.

De asemenea, MM e convins că Dan Petrescu va face eforturi să-l readucă şi pe Andrei Burcă la CFR Cluj. Fundaşul echipei naţionale joacă în prezent la Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să-l aducă pe Burcă înapoi, dar dacă semnează, atunci primul transfer va fi Yuri! În orice caz, chiar dacă nu va fi primul transfer, tot sunt sigur că Yuri va juca la CFR din vară dacă se întoarce.

E un câştig uriaş pentru CFR dacă vine Petrescu, asta e clar”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și