Închide meniul

Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 12:13

Reclamă
Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul

Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon!

Colaj cu Dan Șucu și Neil Lennon / AS.ro și Profimedia

Dan Șucu are o nouă problemă, iar acum se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Acționarul majoritar de la Rapid are concurență, pentru aducerea antrenorului din Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eșecurile repetate din play-off, sub comanda lui Bogdan Lobonț, Dan Șucu a decis să aducă un antrenor străin pe banca echipei sale. Acesta l-a ales pe Neil Lennon, legenda celor de la Celtic.

Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon!

Totuși, potrivit informațiilor oferite de footballscotland.co.uk, o formație din Scoția dorește, la rândul ei, să îl aducă pe Neil Lennon.

Este vorba despre Hibernian, care ocupă, în momentul de față, poziția a 9-a în clasamentul scoțian. Acesta ar fi favoritul oficialilor de la Hibernian, dat fiind faptul că este liber de contract și că a mai lucrat la această echipă.

”Lennon este fără un loc de muncă de când a părăsit Omonia Nicosia, din anul 2022, dar a plecat de la club după ce a câștigat Cupa Ciprului. În plus are o reputație foarte bună în fotbalul din Scoția. Cu siguranță va fi unul dintre cei cu care se va discuta”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă Lennon, oficialii echipei din Scoția au mai inclus, pe listă, încă 7 nume. Este vorba despre: David Gray, John Kennedy, Derek McInnes, Stephen Robinson, Graham Arnold, Stephen Kenny și Ronny Deila.

Dan Șucu nu s-a uitat la bani atunci când i-a făcut oferta lui Neil Lennon. Acționatul majoritar de la Rapid a pus pe masă un contract de 700.000 de euro, sumă în care sunt incluse și salariile oamenilor din staff-ul nord-irlandezului.

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu

Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu. Lucescu a discutat cu Dan Şucu şi i-a spus că nu va veni la Rapid. Totodată, Mircea Lucescu i-a mulţumit lui Dan Şucu pentru interes.

Reclamă

Mai mult, Mircea Lucescu i-a făcut şi o propunere de antrenor lui Dan Şucu. Acţionarul majoritar al lui Rapidului este în căutare de antrenor, după ce s-a decis că mandatul lui Bogdan Lobonţ ca antrenor principal va lua sfârşit după derby-ul cu FCSB.

Conform fanatik.ro, Mircea Lucescu i-a transmis lui Dan Şucu să îl numească pe Marius Şumudică la Rapid. Şucu îl mai are pe listă şi pe  Neil Lennon, fostul antrenor de la Celtic. În vârstă de 52 de ani, Lennon este liber de contract din 2020, când s-a despărţit de Omonia Nicosia. El ar fi purtat negocieri cu Dan Şucu în Grecia

Dan Șucu, Mircea Lucescu și George Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu, la duelul dintre PAOK și Olympiacos. „Il Luce” a fost din nou alături de acționarul majoritar de la Rapid.

PAOK a obținut o victorie uriașă, în lupta la titlu din Grecia. Trupa lui Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-0 în duelul cu Olympiacos, duel care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

13:15

VIDEODenis Popescu, moment inedit la CE de înot de la Belgrad! A avut nevoie de două curse pentru a ajunge în semifinale

13:00

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Cum arată echipa României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și