Închide meniul

Dorinel Munteanu a început „revoluţia” pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja! Mesajul clubului

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2024, 17:57

Reclamă
Dorinel Munteanu a început „revoluţia pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja! Mesajul clubului

Dorinel Munteanu a început "revoluţia" pe care o anunţa la Oţelul!

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu a început „revoluţia” pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja de la echipa gălăţeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a pierdut cu 2-0 meciul cu U Cluj, ce stabilea cine o va întâlni pe Universitatea Craiova în finala barajului pentru Conference League.

Dorinel Munteanu a început „revoluţia” pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja! Mesajul clubului

SC Oțelul Galați, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League și finala Cupei României, le mulțumește jucătorilor ajunși la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de șapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roș-alb-albastră activa în Liga 3.

Așadar, le mulțumim portarului Relu Marian Stoian, fundașilor Dragan Lovric, Costin Petruț Ghiocel, Dan Lucian Panait și Claudio Ionuț Mocanu, mijlocașului Vasile Jardan și atacantului George Cîrjan (foto) și le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024”, a anunţat Oţelul, pe site-ul oficial.

Reclamă
Reclamă 4

Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa

Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul, după ce echipa a fost învinsă de U Cluj, în play-off-ul pentru Europa. Antrenorul gălăţenilor a dezvăluit că mai mulţi jucători vor pleca de la echipă şi speră să aibă un buget mai mare, pentru sezonul viitor.

U Cluj a învins-o pe Oţelul cu scorul de 2-0 şi se va duela cu Universitatea Craiova, pentru un loc în preliminariile Conference League.

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii, după parcursul din acest sezon, deşi într-o singură săptămână au pierdut ambele şanse de a juca în preliminariile cupelor europene. Fostul internaţional s-a declarat mândru de rezultatele pe care le-a înregistrat echipa sa, în acest sezon.

Reclamă

Cu toate acestea, „Munti” a transmis că mai mulţi jucători vor pleca de la echipă, urmând să analizeze situaţia în vederea pregătirii sezonului viitor.

„Nu știu dacă unii mă consideră nebun, dar, după acest ciclu de trei ani de zile în care echipa a avut un progres, pot să spun că sunt foarte mulțumit.

„Responsabilitatea e a mea și voi face tot posibilul ca la anul să arătăm altfel”

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru acești trei ani minunați pentru fotbalul gălățean, vreau să felicit suporterii mulțumiți, dar și pe cei nemulțumiți. O echipă nu se construiește într-o săptămână, două sau trei.

Am încheiat un ciclu foarte greu, dar foarte frumos. De mâine, responsabilitatea este a mea și voi face tot posibilul ca la anul să arătăm altfel. Am pierdut jocul pe greșelile defensive. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi. Toți au participat la acești ani minunați.

Chiar dacă am fost aproape de Europa, nu am reușit să facem acest pas. Ne-am atins nivelul maxim. Nu pot să fiu supărat, probabil de mâine voi analiza exact ce s-a făcut.

„Sper să am buget mai mare!”

Cine cunoaște puțin fotbal a văzut că noi am dat totul pe teren. Nu voi trece ușor peste aceste lucruri, dar se întâmplă, și cei mai mari fotbaliști ratează penalty-uri. Am pierdut pe mâna noastră.

Trebuie să fie oamenii lângă noi, să ne ajute un sprijin financiar. Au fost foarte multe probleme la club, dar nu e momentul să mă vait, ci trebuie să ne bucurăm, pentru că am fost puțini mai buni decât Botoșani, Dinamo, Craiova și Voluntari. Nu ne-a dat nimeni nicio șansă, dar uite că am reușit ceva.

Este clar că unora li se termină contractul, la alții trebuie să renunțăm, pentru că nu au dat randamentul bun. Cu unii o să continuăm. Să nu vă gândiți că voi avea buget de 10-15 milioane de euro. Eu sper să am buget puțin mai mare decât anul acesta, dar bugetul să-l consolidăm încât să primim banii la timp.

Chiar dacă sunt necăjit că am pierdut două posibilități de a merge în Europa, trebuie să mă bucur pentru băieți și pentru suporteri, care cred că-și vor aminti de sezonul acesta”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

U Cluj, victorie cu Oţelul

U Cluj a învins-o cu 2-0 pe Oţelul, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi. Ea va juca finala barajului cu Universitatea Craiova.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles. Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol. Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac. În minutul 72 a înscris din nou, din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0.

Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova. Echipa lui Rotaru a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasare care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul şi Universitatea Cluj, locul doi, respectiv locul patru în play-out, au jucat semifinala barajului deoarece UTA Arad, câştigătoarea play-out-ului, şi AFC Hermannstadt, formaţia clasată pe locul 3, nu au obţinut licenţa pentru cupele europene.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:00

LIVE TEXTPolonia – Olanda 1-0. Adam Buksa a deschis scorul! Lewandowski, doar pe banca de rezerve

15:54

Slovenia – Danemarca LIVE TEXT (19:00). Primul meci al Grupei C de la EURO 2024. Echipele probabile

15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și