Închide meniul

Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2024, 19:55

Reclamă
Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!

Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League

Colaj cu Dumitru Dragomir și Gigi Becali / Hepta

Dumitru Dragomir nu se dezice şi i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League. Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a aflat care este lista de transferuri a FCSB-ului şi a tras concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir l-a sfătuit pe patronul campioanei Ligii 1 să îl transfere pe golgheterul lui Sepsi. Este convins că Marius Ştefănescu ar putea să o ajute pe FCSB în preliminariile Ligii Campionilor.

Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League

Marius Ştefănescu a înscris 14 goluri şi a oferit 5 pase decisive în această ediţie de campionat. El a declanşat un schimb dur de reacţii între Gigi Becali şi Dan Şucu.

(n.r. – Marius Ștefănescu?) Ăsta e cel mai bun. Piticul ăsta e cel mai bun. Capacitate de efort ieșită din comun. Lovește mingea bine cu stângul și cu dreptul, dar are o deplasare în teren extraordinară.

După părerea mea e cel mai bun. Ăsta e primul transfer pe care l-aș face. Poate să joace și afară, chiar dacă e micuț așa”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul conducător al fotbalului românesc a vorbit şi despre posibilele reveniri ale lui Denis Alibec şi Florin Tănase.

(n.r. – Alibec?) Da, da. Poate să ajute. L-aș lua. (n.r. – Louis Munteanu?) Nu l-aș lua. Nu e mai bun decât Miculescu. Nu e copt încă pentru Steaua. Să îl mai lase un an de zile acolo

(n.r. – Florin Tănase?) Bun Tănase. Fotbalist. Și are și vârsta în care pui mare bază pe el. L-ar ajuta mult”, a mai spus Dragomir.

Reclamă

Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB

Laszlo Dioszegi a spus recent că nu îl va lăsa pe Marius Ștefănescu să plece la FCSB indiferent de ofertă, având în vedere speculațiile apărute în jurul unei posibile mutări.

Marius Ștefănescu a dat de înțeles că ar accepta o ofertă din partea unei echipei mai puternice din Liga 1. Totodată, acesta a spus că Laszlo Dioszegi are dreptul de a face declarații legate de jucătorii săi, având în vedere că este patronul formației.

Mai am 2 meciuri aici și după aceea vine perioada de transferuri. De 1 an 2 se vorbește, dar nu e nimic concret. Dacă se va ivi ceva voi dori să fac pasul la o echipă care se bate la campionat sau la una din afară.

Trebuie să dau tot ce am mai bun pe teren și de acolo vom vedea unde voi fi. (n.r – Dar tu vrei la FCSB?) De ce asta cu FCSB? FCSB, Rapid? De unde sunt astea? Patronul vorbește, până la urmă este patron. Eu ce pot să spun? Să mă pun rău cu dânsul? Eu am discutat ceva și vom vedea”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:08

Jucătorii Ucrainei nu l-au uitat pe Mircea Lucescu! Mesaj superb pentru „Il Luce”, din partea viitorul adversar al României

18:05

„E foarte bun!” Selecționerul Ucrainei a dezvăluit de ce tricolor se teme înainte de meciul cu România!

17:53

Wout Weghorst, gol la prima atingere de balon în Polonia – Olanda 1-2! A adus victoria batavilor în minutul 83

17:51

FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid

17:50

Polonia – Olanda 1-2. Weghorst, gol la prima atingere de balon! Victorie uriaşă obţinută de olandezi. Lewandowski, lăsat pe bancă

17:48

OUT pentru meciul cu România! Un star al Ucrainei va rata debutul la EURO 2024! Anunţul oficial al selecţionerului

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și