Închide meniul

„E plângăcios” Un scouter din Bundesliga a venit să îl urmărească pe Florinel Coman şi a tras o concluzie dură despre vedeta FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 19:45

Reclamă
„E plângăcios Un scouter din Bundesliga a venit să îl urmărească pe Florinel Coman şi a tras o concluzie dură despre vedeta FCSB

Un scouter din Bundesliga a venit să îl urmărească pe Florinel Coman şi a tras o concluzie dură

Florinel Coman, înaintea unui meci / Profimedia Images

Un scouter din Bundesliga a venit să îl urmărească pe Florinel Coman la unul dintre meciurile FCSB-ului din sezonul trecut şi a tras o concluzie dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul FIFA Cristian Cernodolea a dezvăluit ce i-a transmis scouterul din Bundesliga despre Florinel Coman. „Coman are calitate, dar e plângăcios”, a fost concluzia scouterului.

„E plângăcios” Un scouter din Bundesliga a venit să îl urmărească pe Florinel Coman şi a tras o concluzie dură despre vedeta FCSB

Florinel Coman, la națională, din păcate, are un trac, un blocaj. Uite, am fost recent cu un scouter din Bundesliga la un meci al celor de la FCSB. Nu vreau să fie un atac la adresa lui Coman, dar vă relatez ce mi-a transmis scouterul: «E un jucător de calitate, care cred că ar putea juca în Bundesliga. Dar se plânge prea mult! Are o atitudine în teren care… E plângăcios».

Aceste aspecte le-am observat și noi, cei din România, însă erau mult mai accentuate în trecut. Acum s-a maturizat și el. E un lider, e alt jucător și cred că și din punctul de vedere al caracterului s-a schimbat foarte mult”, a declarat Cristian Cernodolea pentru gsp.ro.

Florinel Coman a ratat transferul în Qatar, la Al-Duhail. Reprezentanţii lui Al-Duhail veniseră la palatul lui Gigi Becali, să negocieze transferul lui Coman, dar în cele din urmă au renunţat să îl mai ia pe jucătorul în vârstă de 26 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

Am negociat cu ei, au zis să dea bani în rate. Ei au zis să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane în funcție de meciuri jucate, că ei riscă, jucătorul la națională nu prea a funcționat… Le-am zis că trebuie să riști, dacă vrei. (…)

Banii să fie 5 milioane în cap. Ei, domnule, că nu știu… Eu nu vreau să-l dau, jucătorul face 10 și voi vreți să negociați 5. Dacă dau direct 5, nu mai am ce face. Există și varianta asta. Ei sunt miliardari, dar tot vor să economisească bani”, declara Gigi Becali, la palat, după negocieri.

Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman: „Sigur apar alte echipe!”

Fostul antrenor de la FCSB a oferit un verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman. Toni Petrea s-a declarat convins de faptul că vor mai apărea oferte pentru „Mbappe”, în următoarele sezoane.

Reclamă

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB, în această vară, arabii venind chiar să poarte negocieri la palatul lui Gigi Becali. Patronul campioanei a transmis însă ulterior că vedeta echipei sale nu va mai pleca.

Toni Petrea, cel care a antrenat-o pe FCSB între 2020 şi 2022, a oferit declaraţii despre Florinel Coman, fostul lui „elev”. Tehnicianul a declarat că „Mbappe” are tot timpul din lume să prindă un transfer în străinătate, în sezoanele viitoare.

Fostul antrenor al campioanei a declarat că Florinel Coman trebuie să-şi păstreze forma bună în continuare, pentru a primi oferte.

„Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului).

Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a declarat Toni Petrea, conform digisport.ro.

 

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și