Închide meniul

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 20:24

Reclamă
Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1

Eugen Trică, în timpul unui meci/ Hepta

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc în Liga 1. Oltenii au remizat cu Voluntari, scor 0-0, deşi au jucat în superioritate numerică timp de mai bine de 60 de minute. Tehnicianul trupei din Bănie s-a declarat extrem de nemulţumit de rezultatul înregistrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova va rămâne pe ultimul loc din Liga 1, şi după etapa a şasea a play-out-ului. Oltenii au 19 puncte, iar în runda viitoare se vor duela cu U Cluj.

Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1

Eugen Trică a avut un discurs extrem de dur, după ce FCU Craiova a remizat cu Voluntari. Acesta a declarat că echipa sa a dominat partida, însă jucătorii săi au ratat o şansă extraordinară, dat fiind faptul că au evoluat în superioritate numerică.

De asemenea, Eugen Trică a subliniat că jucătorii nu au respectat ceea ce le-a transmis el la pauză, mărturisind că în meciul cu Voluntari, s-a jucat rămânerea în prima ligă a lui FCU Craiova.

„Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Reclamă

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2″, a declarat Eugen Trică, conform digisport.ro.

Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova

Eugen Trică a vorbit despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova. Antrenorul adus în această lună de Adrian Mititelu a vorbit despre lupta pentru salvare, înainte de partida cu FC Botoșani.

Eugen Trică nu s-a ferit de cuvinte și a recunoscut că îi e teamă de retrogradare. Totuși, acesta a dat asigurări că atmosfera de la echipă este bună.

Reclamă 4 / 0/3

”Normal că îmi e teamă de retrogradare! Mai ales când mă uit în clasament, echipele sunt foarte strânse, punctele la fel. Nu trebuie să facem niciun pas greșit. Trebuie să fim concentrați până la capăt. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm la Botoșani. Victoria dă încredere.

Băieții au înțeles de la început mesajul meu. Atitudinea e foarte bună, atmosfera la echipă la fel. Vin cu zâmbetul pe buze la antrenamente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a spus Eugen Trică, la conferința de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și