Închide meniul

FC Botoșani – FCSB a fost amânat! Anunțul oficial făcut cu o zi înainte de duelul campioanei României cu Maccabi Tel Aviv

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2024, 17:46

Reclamă
FC Botoșani – FCSB a fost amânat! Anunțul oficial făcut cu o zi înainte de duelul campioanei României cu Maccabi Tel Aviv

FC Botoșani - FCSB a fost amânat

Jucătorii FCSB-ului, după eșecul cu Oțelul / Profimediaimages

Meciul FC Botoșani – FCSB, din etapa a 4-a a Ligii 1, a fost amânat oficial. Anunțul a fost făcut chiar de moldoveni. Aceștia au acceptat cererea făcută de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roș-albaștrii trebuiau să joace sâmbătă în Liga 1, la numai trei zile după duelul „de foc” din preliminariile Champions League. Maccabi Tel Aviv – FCSB este miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Meciul FC Botoșani – FCSB a fost amânat

Jucătorii lui Elias Charalambous vor avea astfel mai mult timp la dispoziție pentru a pregăti duelul cu FC Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și FCSB, programată sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 22.00 și contând pentru etapa a 4-a SuperLigii, a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB către Liga Profesionistă de Fotbal, având în vedere programul pe care campioana României îl are în perioada imediat următoare în cupele europene„, a fost anunțul făcut de clubul din Botoșani pe pagina de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a avut un start sub așteptări în campionat. Deținătorii titlului sunt fără victorie în primele trei etape și ocupă locul 13, cu două puncte. Roș-albaștrii se pot răzbuna în preliminariile Champions League. Meciul tur cu Maccabi s-a încheiat cu scorul de 1-1. Totuși, roș-albaștrii au șanse importante de a obține calificarea.

Gigi Becali, veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Gigi Becali a venit cu o veste uriaşă înainte de Maccabi – FCSB pentru fanii roş-albaştrilor. Manşa a doua a turului 2 preliminar UEFA Champions League se joacă miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După o perioadă lungă de negocieri, mai ales în privinţa duratei contractului, Gigi Becali a anunţat că a semnat o nouă înţelegere cu Risto Radunovic.

Reclamă

Fundaşul muntenegrean, în vârstă de 32 de ani, îşi dorea un contract pe trei ani cu FCSB, în timp ce Gigi Becali îi oferea doar doi ani de contract. În cele din urmă, Radunovic a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

De asemeneea, Gigi Becali a anunţat că salariul pe care Risto Radunovici îl va încasa în urma semnării noului contract este de 20.000 de euro pe lună.

Da, am semnat deja! 20.000 de euro îi dau pe lună”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:01

Zeljko Kopic, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1: „M-am temut”! Avertisment pentru jucători: „Trebuie să lucrăm la asta”

0:51

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”

0:25

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47 2 aug.

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35 2 aug.

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România 5 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 6 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și