Închide meniul

Florentin Petre revine la Dinamo! Postul pe care îl va ocupa legenda „câinilor”, după despărţirea de Unirea Ungheni

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 10:06

Reclamă
Florentin Petre revine la Dinamo! Postul pe care îl va ocupa legenda „câinilor, după despărţirea de Unirea Ungheni

Florentin Petre revine la Dinamo

Florentin Petre va semna cu Dinamo / Colaj Facebook/Profimediaimages

Florentin Petre revine la Dinamo, după ce echipa lui de suflet a reuşit să se salveze de la retrogradare. Legenda „câinilor” ar fi acceptat deja propunerea primită de la conducătorii clubului din Ştefan cel Mare şi urmează să semneze contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre tocmai a devenit liber de contract! „Piticul” a avut parte de o despărţire amiabilă uimitoare, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o pe Unirea Ungheni. Ajunsă în Liga 2, trupa din Mureş a făcut oficială despărţirea de fostul idol din Ştefan cel Mare.

Florentin Petre revine la Dinamo

Potrivit gsp.ro, Florentin Petre va fi noul secund al lui Dinamo. Este prima mare lovitură a verii pe care o dau şefii grupării alb-roşii.

Zeljko Kopic va fi ajutat de Florentin Petre, după ce a avut loc o „revoluţie” în staff-ul său. Trei dintre colaboratorii croatului de sezonul trecut au fost daţi afară. Este vorba despre secunzii Iulian Mihăescu, Marijo Tot și Sorin Colceag.

Florentin Petre a mai fost secund şi în trecut la echipa cu care a obţinut cele mai importante rezultate. Ultima oară a stat pe banca lui Dinamo în 2015. În tricoul „câinilor”, Petre a jucat 259 de meciuri şi a marcat 43 de goluri. Are în palmares 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

Reclamă
Reclamă 4

Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare

Unirea Ungheni a obţinut promovarea în Liga 2 după ce a învins-o la baraj pe Gloria Bistriţa (2-2 şi 2-1). Victoraş Astafei este cel care a marcat toate golurile Unirii.

CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Reclamă

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul emis de clubul din Ungheni.

Aceasta a fost cea de-a cincea echipă trecută în palmares de antrenorul de 48 de ani, după Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra Neamț.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și