Închide meniul

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect”

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 9:51

Reclamă
Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi

Lucian Sănmărtean, pe banca echipei naţionale a României - Profimedia Images

Lucian Sănmărtean a vorbit despre faptul că a refuzat de patru ori să lucreze cu Gică Hagi, de-a lungul carierei. „Regele” şi-ar fi dorit un jucător tehnic şi spectaculos la echipă, dar fostul internaţional l-a refuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sănmărtean susţine că motivul a fost legat de caracterul vulcanic al lui Gică Hagi, care l-ar fi făcut pe Lucian să plece în condiţii nepotrivite de la echipa fostului lider al Generaţiei de Aur.

Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi

„Nu știu ce să zic (n.r. dacă s-ar fi înțeles cu Gică Hagi). Eu am fost căutat de «Rege» de vreo 3-4 ori și am zis «Domne’, este un mediu bun, dar ești un tip vulcanic, eu sunt un tip mai așezat.

Dacă ai intrat în mine de 2-3 ori sau nu îți convine ceva la joc, o să o iau ca pe un afront, o să plec și nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect»”, a spus Sănmărtean, citat de prosport.ro.

Lucian Sănmărtean e dublu campion al României, cu FCSB, în 2014 şi 2015, şi şi-a trecut în cont şi 21 de prezenţe la echipa naţională, în perioada 2002 – 2016.

Reclamă

Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa

Gică Hagi a făcut un anunţ radical despre noul stadion din Constanţa. „Regele” susţine că noua arenă nu va purta numele său, acesta preferând să se implice un sponsor care să investească sume uriaşe de bani.

„Mersi pentru întrebare. Nu cred că îmi va purta numele. Stadionul trebuie să fie al Constanţei. Trebuie să aibă un alt nume, nu al meu. Eu am o academie, eu mi-am făcut o academie. Deja am numele undeva, clar, stabil. Am investit tot acolo.

Stadionul nu va avea numele meu. O spun public, chiar dacă prin acte se speculează numele meu. Acolo trebuie să vină un sponsor, un nume, să se ia nişte bani. Un stadion trebuie întreţinut. Nu trebuie să ai doar costuri, ci şi câştiguri.

Reclamă 4 / 0/3

E bine ca la Constanţa să se gândească la un sponsor foarte mare. Şi eu mi-aş dori lucrul ăsta. Trebuie să producem ca să acoperim costurile. Nu lucrez la stadion. Nu ştiu când va fi gata. Nu e pe teritoriul meu. E o necesitate. Constanţa are nevoie de un stadion”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Potrivit proiectului, noua arenă va avea o capacitate de 18.000 de locuri si va include şi un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pistă cu 6 culoare), cu tribună de circa 1.000 de locuri. De asemenea, va beneficia de amenajări exterioare (promenadă, alei, drumuri si platforme), retele de utilităţi, împrejmuire şi zone de parcare pentru jucători si oficialităţi.

Proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii şi are valoarea de 379.000.000 lei fără TVA, fiind şi cofinanţat de la bugetul local în cuantum de 52.461.127, 96 lei fără TVA.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și