Închide meniul

Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2024, 17:44

Reclamă
Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul, şocat de rapidişti

Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. Noul antrenor al celor de la CFR Cluj a spus că FCSB a meritat să câştige titlul şi a lăudat sezonul fabulos pe care l-a avut echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu i-a felicitat pe cei de la FCSB pentru primul titlu câştigat după o pauză de 9 ani.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul

FCSB au avut un sezon fantastic, le-a ieşit tot, dacă sunt vreo 30 de puncte, fără înjumătăţire, înseamnă că au meritat. Vreau să-i felicit, după atâta timp au câştigat”, a spus Dan Petrescu în prima conferinţă de presă de la revenirea la CFR Cluj.

Dan Petrescu a vorbit şi despre meciul cu Rapid. Noul antrenor al celor de la CFR Cluj s-a arătat şocat de faptul că rapidiştii nu au câştigat niciun meci în primele 7 etape din playoff.

„(N.r. Despre meciul cu Rapid) Am văzut ultimele meciuri de la toate echipele. Sunt convins că Rapid a început campionatul cu obiectivul de a merge în Europa. După victoria cu FCSB, s-a schimbat obiectvul în câştigarea campionatului. În acest moment, nu cred că mai au şanse, este dezamăgire. Sunt şocat şi surprins că nu au câştigat şapte meciuri. Antrenorul, Bergodi, a făcut treabă pe unde a fost, jucătorii sunt foarte buni, au fani, au bani. Chiar nu înţeleg ce s-a întâmplat acolo. Sigur va veni foarte motivată, e ultima lor şansă, din partea patronului„, a mai spus Petrescu. Chiar dacă Neluţu Varga anunţase iniţial că „Bursucul” va sta pe bancă în noua ediţie de campionat, a reuşit în cele din urmă să îi grăbească revenirea. Campion de cinci ori cu gruparea din Gruia, Petrescu a dezvăluit că a fost nevoit să îşi încheie brusc vacanţa. CFR Cluj era obligată să numească un antrenor cu licenţă PRO în ultimele trei etape din play-off. CFR Cluj se luptă cu Universitatea Craiova şi Farul pentru clasarea pe locul secund în Liga 1. Ardelenii sunt la egalitate de puncte cu trupa lui Costel Gâlcă şi au două puncte avans faţă de Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și