Închide meniul

Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 23:07

Reclamă
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja

Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali

Jucătorii de la FCSB, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia Images

Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa patronată de Gigi Becali. Oficialul „roş-albaştrilor” a spus că destinaţia ar fi alta decât cea despre care s-a vorbit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Popescu o părăseşte pe FCSB. Chiar dacă directorul general al lui Sepsi anunţa că echipa covăsneană s-a înţeles cu Ovidiu Popescu, Mihai Stoica susţine că acesta ar semna cu altă echipă din Liga 1.

Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”

Ovidiu Popescu pleacă, dacă nu cumva a şi semnat. Nu, nu la Sepsi. În ţară. (n.r. Cu cine?) Nu la Sepsi. Nu are rost să vorbesc, poate că nu e adevărat.

Nu sunt noutăţi referitor la un posibil transfer al lui Tănase. A avut discuţii cu Gigi şi a spus că vine dacă nu găseşte o echipă care să îi dea un salariu foarte mare. La ce relaţie are cu Gigi, Tănase poate veni oricând”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mijlocaşul cotat la 700.000 de euro a venit la FCSB în 2016. El are avantajul de a acoperi mai multe posturi defensive.

Reclamă
Reclamă 4

Conducerea lui Sepsi anunţa că s-a înţeles cu Ovidiu Popescu!

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, susţinea că echipa covăsneană l-a convins pe Ovidiu Popescu să meargă la Sfântu Gheorghe.

Ne-am dat acordul cu Florin Vulturar, ne-am înțeles și cu Ovidiu Popescu, sunt mari șanse să vină la noi. Suntem încântați, e totuși un campion al României, un jucător cu experiență care poate acoperi mai multe posturi”. a declarat Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, pentru hotnews.ro.

După meciul cu CFR, Popescu anunţa că e pregătit să negocieze prelungirea contractului cu FCSB. „Îmi expiră contractul, dar nu știm deocamdată. Da, este până la urmă cel mai titrat club din România, vedem, îmi doresc să rămân, ne punem la masă și negociem”, a spus Ovidiu Popescu.

Reclamă

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult”

Gigi Becali e sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB. Declaraţiile patronului „roş-albaştrilor” au îngreunat transferul.

Becali a anunţat că vrea să îl readucă pe Alex Chipciu la echipa lui. U Cluj cere însă o sumă de bani pentru jucătorul care va împlini sâmbătă 35 de ani.

Raul Rusescu e de părere că Gigi Becali ar trebui să insiste şi să îl aducă pe Chipciu la FCSB. Rusescu, ce e naşul lui Chipciu, e de aceeaşi părere cu Becali, că jucătorul care e acum la U Cluj ar da randament ca fundaş dreapta.

Nu am informații despre o revenire a lui Chipciu la FCSB (n.r. – râde). M-aș bucura să-l văd în tricoul Stelei (n.r. FCSB-ului). Cred că ar fi o soluție foarte bună. Cred că mutarea se poate realiza. Nu știu dacă există o discuție despre o sumă de transfer. Și dacă ar exista, nu cred că ar fi o sumă foarte mare. Este soluția ideală pentru Steaua (n.r.: FCSB).

Nu știu câte șanse sunt să se materializeze transferul. Dacă patronul Stelei (n.r.: FCSB-ului) îl dorește, înseamnă că sunt șanse. Și asta mă bucură. Este un jucător care poate evolua pe multe posturi și ar ajuta foarte mult prezența lui în vestiar.

L-aș vedea fundaș dreapta: Chipciu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic. Ar fi cea mai bună apărare din România! Sezonul ăsta a jucat ba fundaș stânga, ba dreapta. A jucat foarte puțin sus. Valoarea lui e incontestabilă. Imaginează-ți ce ar însemna pentru FCSB să vină Chipciu, să aducă acel plus de calitate pe faza de construcție…”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și