Închide meniul

„Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 8:15

Reclamă
„Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!

Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Mihai Rotaru a uitat de rivalitatea cu Dinamo şi a lansat un avertisment dur pentru Gigi Becali. Patronul Universităţii Craiova anunţă că de acum va încerca să o încurce prin toate mijloacele pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru nu a putut urmări sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mai mult, a dat ordin ca niciun televizor să nu fie dat pe vreun canal de sport în momentul în care roş-albaştrii petreceau la Arena Naţională, sau pe străzile din Capitală.

Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Finanţatorul grupării din Bănie pregăteşte deja duelurile cu FCSB de sezonul viitor.

L-am luat pe Nistor de la Dinamo, avea chipul de autocar și la vremea respectivă încă era Dinamo dușmanul de casă. FCSB a devenit dușmanul de casă, dacă nu ne-am mai bătut cu Dinamo. I-am luat căpitanul, o mică «răzbunare».

În momentul în care s-a terminat FCSB – CFR Cluj am închis televizor, nu am citit nimic. Îți faci rău singur, sigur că te roade, zici că putea să fie Universitatea Craiova campioană. Am închis tot și am interzis în casă să se deschidă vreun televizor pe un canal de sport.

Reclamă
Reclamă 4

Sper să nu se supere FCSB-iști, am auzit doar după câteva zile că au fost la Ateneu și nu am înțeles de ce. Este o simplă glumă, sper să nu se simtă cineva ofensat”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, show total la Arena Naţională

Gigi Becali a surprins pe toată lumea când şi-a făcut apariţia la stadion, după o lungă perioadă de timă. Acesta a făcut show total şi a anunţat că nu se teme nici măcar de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Gigi Becali a mai spus că îşi doreşte să joacă în grupele Champions League cu Manchester City. Una dintre fiicele sale este fană a echipei lui Guardiola.

Reclamă

Să vedem ce fac acum. Vine Lucescu, nu vine. Vreau să vină Lucescu. Dar nu cred că vine, din ce am văzut. Petrescu? El e mizilic pentru mine. Lucescu e scump. Dacă vrei să-l iei trebuie să dai bani mulți.

Eu nu dau, de ce? Eu dau, dar trebuie să fac ca mine. El face? Dacă nu face ca mine, nu am nevoie nici de 7 Lucescu. E bucurie mare. Asta e bucuria lor, dar eu tot timpul trebuie să gândesc mai departe.

Gândul meu e deja la formula de echipă, tragerea la sorți, Liga Campionilor, unde se câștigă banii. Nu e vorba că vreau bani. Eu spun și vreau să câștig bani că să îi bucur pe ei. Nu sunt lacom.

Trebuie să ai bani ca să poți să te bați cu Manchester City. Nu ca să-i bați, că nu poți să-i bați, dar măcar să ajungi să joci cu ei. Prima tragere va fi Manchester City. Așa i-am promis fetei mele că ține cu Manchester City. Cu ei vreau să cădem în grupe„, a spus Gigi Becali la Arena Naţională.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și