Închide meniul

Primul transfer al lui Dinamo din această vară! Un jucător din Germania semnează cu „roş-albii”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 21:06

Reclamă
Primul transfer al lui Dinamo din această vară! Un jucător din Germania semnează cu „roş-albii

Primul transfer al lui Dinamo din această vară!

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Primul transfer al lui Dinamo din această vară se va face în curând! Echipa din Ştefan cel Mare a bătut palma cu un jucător din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Ghindovean (22 de ani) va semna cu echipa antrenată de Zeljko Kopic. În sezonul precedent, el a evoluat la Munster, echipă din liga a treia, ce a promovat în liga a doua germană.

Primul transfer al lui Dinamo din această vară! Un jucător din Germania semnează cu „roş-albii”

Darius Ghindovean a evoluat în numai 8 partide sezonul trecut. Nu a dat niciun gol şi nicio pasă de gol. El e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 125.000 de euro.

Ghindovean evoluează la mijlocul terenului. El a crescut la tineretul lui Duisburg. Potrivit gsp.ro, transferul lui Ghindovean va fi oficializat în curând de către echipa din Ştefan cel Mare.

Născut la Mediaş, Ghindovean s-a mutat în Germania în 2016. El a plecat acolo pentru a-şi face o carieră în fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

A fost o decizie generală, cu privire la viitor. Mentalitatea este alta aici, mi se potrivește. În țara mea natală, totul era puțin mai dificil”, declara în trecut fotbalistul, potrivit sursei citate.

Dinamo, aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal Londra! Lovitura uriaşă pregătită de dinamovişti

Dinamo este aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal. Dinamoviştii nu mai vor să aibă emoţii pentru retrogradare şi sezonul viitor şi vor să îl aducă pe Cătălin Cîrjan.

Cătălin Cîrjan a fost împrumutat în sezonul de trecut de Arsenal Londra la Rapid. Românul nu a confirmat în Giuleşti, iar Arsenal a decis să îi rezilieze contractul.

Reclamă

Conform gsp.ro, Dinamo este aproape de a realiza transferul lui Cătălin Cîrjan. Acesta a jucat în sezonul trecut în 19 meciuri pentru Rapid şi a dat o singură pasă de gol. Conform sursei citate, Cîrjan a cerut la negocierile cu Rapid Dan Şucu pentru a semna cu Rapid o sumă mai mare de 15.000 de euro. În acest context, refuzat de Rapid, Cîrjan ar putea ajunge la Dinamo.

Cătălin Cîrjan e out de la Arsenal! Tânărul de 21 de ani, care a evoluat sub formă de împrumut la Rapid în sezonul 2023/24, se va despărţi de formaţia din Londra pe 30 iunie, atunci când îi expiră contractul, potrivit echipei de pe Emirates.

Vicecampioana din Premier League a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că se desparte de 22 de jucători, printre care şi fotbalistul român. Printre aceştia se numără jucători de la echipa mare, din academie, dar şi din echipa de fotbal feminin.

Cătălin Cîrjan, out de la Arsenal! „Tunarii” s-au despărţit de 22 de jucători: „Ne luăm rămas bun”

„Profităm de această ocazie pentru a le mulțumi acelor jucători care ne părăsesc la sfârșitul lunii. Ne luăm rămas bun de la următorii fotbaliști”, a anunţat Arsenal, pe site-ul echipei.

Cei 22 de jucători de care Arsenal se desparte vara aceasta:

  • Mauro Bandeira
  • Omari Benjamin
  • Luis Brown
  • Cătălin Cîrjan
  • Noah Cooper
  • Sabrina D’Angelo
  • Henry Davies
  • Ovie Ejeheri
  • Mohamed Elneny
  • Taylor Foran
  • Hubert Graczyk
  • James Hillson
  • Henry Jeffcott
  • Tyreece John-Jules
  • Alex Kirk
  • James Lannin-Sweet
  • Kaylan Marckese
  • Vivianne Miedema
  • Arthur Okonkwo
  • Kamarni Ryan
  • Cedric Soares
  • Kido Taylor-Hart

OFICIAL | Un fost jucător al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova a revenit în România! Echipa din primă ligă cu care a semnat

Un fost jucător al lui Dinamo şi al Universităţii Craiova a revenit în România! Antoni Ivanov a fost prezentat oficial.

El a semnat cu Hermannstadt. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400.000 de euro.

Bine ai venit la FCH, Antoni Ivanov!

Antoni Ivanov este un mijlocaș central-defensiv din Bulgaria, în vârstă de 28 de ani, foarte cunoscut în țara noastră pentru evoluțiile sale din cele 127 de meciuri în SuperLiga Romania pentru Gaz Metan Mediaș, Universitatea Craiova, F.C.Voluntari, Dinamo București și F.C.Botoșani.

Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Ludogorets, CSKA Sofia, Akademik, Spartak Pleven, Sozopol, Montana, Septemvri Sofia și Lokomotiv Sofia, unde în sezonul anterior a bifat 17 partide și a înscris două goluri. Antoni este un fotbalist cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate și a semnat cu A.F.C.Hermannstadt un contract valabil pentru următorul sezon cu drept de prelungire pentru încă unul.

Antoni Ivanov va purta tricoul cu numărul 24 la FCH”, a transmis Hermannstadt, pe Facebook.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:11

Polonia – Austria 0-1 LIVE TEXT. Austriecii au deschis rapid scorul! Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:30

VideoDavid Popovici luptă pentru medalia de aur la 200m liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (19:36)

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și