Închide meniul

Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj. Cum a fost convins: „Se poate face performanţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2024, 12:07

Reclamă
Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj. Cum a fost convins: „Se poate face performanţă!

Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj

Răzvan Oaidă, în tricoul lui U Cluj / AS.ro

Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj. Noul mijlocaş al liderului Ligii 1 a oferit primul interviu din postura de jucător al „Şepcilor Roşii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaidă a fost titular în primele două meciuri din noul mandat al lui Marius Şumudică la Rapid. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a decis totuşi să plece din Giuleşti şi să semneze cu trupa lui Ioan Ovidiu Sabău.

Răzvan Oaidă a anunţat de ce a lăsat-o pe Rapid pentru a semna cu U Cluj

Oaidă le-a transmis fanilor noii sale echipe ce aşteptări are de la acest sezon.

În primul rând mi-a plăcut tot ce se întâmplă aici, echipa cred că arată de la an la an din ce în ce mai bine. Au nişte suporteri minunaţi, este un club sănătos şi cred că se poate face performanţă.

Am discutat mai multe lucruri cu Ioan Ovidiu Sabău legate de tactică, de sistem de joc. Chestii din bucătăria proprie. Dar a fost o discuţie foarte deschisă şi foarte benefică.

Reclamă
Reclamă

Cred că U este o echipă experimentată şi are în componenţă jucători foarte experimentaţi, foarte valoroşi. În general experienţa te ajută să ai un nivel ridicat.

Sunt nerăbdător, sunt entuziasmat şi sper să fie un debut important, unul fericit şi să ne bucurăm alături de fani. Sunt foarte încântat că am ajuns aici, la Cluj, unde cred că se pot face lucruri foarte bune anul acesta. (Te gândeai că această echipă poate ajunge liderul Ligii 1, neînvinsă după 9 partide?) Fotbalul în general este imprevizibil şi în momentul în care ai o structură bine pusă la punct, un lot competitiv, poţi produce surprize mari„, a declarat Răzvan Oaidă într-un interviu pentru fcucluj.ro.

Oaidă a ajuns la Rapid în vara anului trecut, după patru sezoane petrecute la FCSB. Poate debuta la U Cluj în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Răzvan Oaidă a semnat cu Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Liderul din Liga 1 a reuşit să îl convingă pe Răzvan Oaidă să semneze. Fostul mijlocaş de la FCSB şi Rapid se poate bate la titlu în acest an. Universitatea Cluj este lider după 9 etape, iar fanii ardelenilor visează la un titlu istoric.

Răzvan Oaidă (26 de ani) este noul jucător al Universității Cluj. Mijlocașul, care are Cupa României în palmares și peste 180 de meciuri în Liga 1 , a semnat un contract valabil pe doi ani”, a anunţat Universitatea Cluj.

Începând cu sezonul 2019/2020, Oaidă a evoluat în tricoul celor de la FCSB. În primul la campioana en-titre a câștigat Cupa României, cel dintâi trofeu al carierei. Ultimul sezon la FCSB, 2022/2023, a consemnat și debutul în grupele unei competiții europene pentru Răzvan, care a evoluat în Conference League. În total, a jucat pentru FCSB în 122 de partide, marcând șapte goluri și oferind opt pase decisive.

La începutul sezonului 2023/2024, mijlocașul a ajuns la Rapid, acolo unde a fost o piesă de bază utilizat în 44 de meciuri (un gol și trei pase decisive). Pentru echipa de sub podul Grant are șase prezențe în acest sezon de Superliga.

Răzvan Oaidă are 19 meciuri în cupele europene, toate în tricoul FCSB: 7 partide în calificările Europa League, 6 în grupele Conference League și 6 în calificările Conference League”, au mai scris cei de la U Cluj în prezentarea fostului jucător de la FCSB.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

1 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și