Închide meniul

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova: „Să lase jucătorii în pace, eu sunt vinovat”

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 15:52

Reclamă
Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova: „Să lase jucătorii în pace, eu sunt vinovat

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova. Ultraşii oltenilor i-au înjurat familia lui Alexandru Mitriţă, după eşecul 0-2 cu Poli Iaşi. Mesajul lui Gâlcă vine înainte de U Cluj – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 10-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E prea puţin pentru Universitatea Craiova locul pe care îl ocupăm acum. Toată lumea aşteaptă mult mai mult de la noi. A fost un progres la începutul campionatului, am fost mai dinamici, dar în ultimele trei etape am avut ocazii însă am înscris prea puţin.

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova

Aşa că în momentul ăsta trebuie să fim mai compacţi, mai pragmatici. Simţim că nu putem să marcăm din situaţii foarte bune, nu avem inspiraţia de a lua decizia cea mai adecvată. Şi de asemenea simţim că facem greşeli în defensivă pentru că nu avem poziţionarea bună în teren.

Eu transmit suporterilor să lase jucătorii în pace, iar dacă vor un vinovat acela sunt eu. Am spus de la început că îmi asum toate lucrurile. E o pasă proastă, într-adevăr, dar eu cred total în aceşti jucători”, a spus Gâlcă, la conferinţa de presă.

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia în timpul partidei cu Poli Iaşi. Starul Universităţii Craiova a ratat un penalty în partida pe care oltenii au pierdut-o la Iaşi, scor 0-2.

Reclamă
Reclamă

La câteva ore după finalul meciului de la Iaşi, Alexandru Mitriţă a postat un mesaj în care a lansat mai multe acuzaţii la adresa suporterilor. Mitriţă susţine că i-a fost înjurată familia.

„Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare importantă. În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor şi a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat.

Dacă aveţi nemulţumiri, vă rog să le direcţionaţi către mine, nu către cei dragi mie, care nu au nicio legătură cu aceste situaţii. Înţelegem cu toţii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să daţi dovadă de respect. Fiţi mai buni”, a scris Mitriţă pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și