Închide meniul

Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 12:25

Reclamă
Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!. Verdictul antrenorului momentului

Florin Maxim a vorbit despre o colaborare cu Gigi Becali

Florin Maxim, cu trofeul Cupei României / Profimediaimages

Florin Maxim, antrenorul care a reuşit să câştige Cupa României cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara, a vorbit despre o posibilă colaborare cu Gigi Becali. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a anunţat ce ar face dacă ar primi o ofertă de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul este prima echipă din Liga a 2-a care reuşeşte că câştige trofeul Cupei, după 49 de ani. După ce a reuşit această performanţă, Florin Maxim a devenit antrenorul momentului în fotbalul românesc.

Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali

Florin Maxim nu a dus lipsă de oferte, dar că a decis să continue pe banca echipei din Hunedoara. A recunoscut şi că l-ar fi tentat provocarea a o antrena pe FCSB. Totuşi, nu ar fi acceptat ca Gigi Becali să îi impună jucători în primul 11 sau să dicteze schimbări.

Toată lumea vrea să ajungă la FCSB, dar nu știu dacă aș putea să funcționez într-un astfel de sistem. Aș fi scos din zona mea de confort.

Am avut discuții, nu pot să spun oferte, dar am prelungit trei ani cu Corvinul. Mai am timp și am susținere totală pentru ideile mele. Conducătorilor le dau foaia de echipă cu trei ore înainte de meci, am libertate totală”, a declarat Florin Maxim la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Corvinul Hunedoara a terminat pe locul secund Liga 2, dar nu a avut drept de promovare.

După succesul din Cupa României, Corvinul a încasat şi un premiu consistent. Concret, după ce a triumfat în finala cu Oţelul, echipei de Liga a 2-a i-a intrat în cont suma de 240.000 de euro, sumă care se adaugă la cea deja câştigată, pentru parcursul avut.

În total, Corvinul a câştigat 373.000 de euro, din parcursul avut în acest sezon de Cupa României. De cealaltă parte, pentru participarea în finală, Oţelul a fost răsplătită cu suma de doar 10.000 de euro, sumă care se adaugă la cea de 103.000 de euro, câştigată deja de trupa lui Dorinel Munteanu.

Reclamă

Pe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League

Echipa din Liga a 2-a aşteaptă încă acceptul UEFA pentru a juca în preliminariile Europa League. Iată pe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League.

Unul dintre posibilii adversari este Silkeborg. Echipa daneză a „spulberat-o” în 2022 pe FCSB în grupele Conference League. Atât în tur, cât şi în retur scorul a fost 5-0 pentru danezi.

Rijeka (Croația), Wisla Cracovia (Polonia) sau Tobol (Kazahstan) sunt alţi posibili adversari ai Corvinului în primul tur preliminar din Europa League.

Corvinul ar mai putea întâlni şi adversari din Grecia, Israel, Cipru, Azerbaidjan, Ungaria, Republica Moldova sau Kosovo. Clasamentul în aceste campionate nu este încă decis.

Cei de la Corvinul ar putea disputa meciurile din Europa League pe stadionul lui Sepsi, care a fost inaugurat în 2021 şi a costat 25 de milioane de euro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

LIVE TEXTSerbia – Anglia 0-1. Jude Bellingham, gol cu capul după o centrare de senzație a lui Saka!

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:53

Fratele lui Radu Drăguşin, „lider” de galerie înainte de România – Ucraina! Imagini de senzaţie de pe străzile din Munchen

22:35

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

22:30

David Popovici, printre cele cinci staruri de urmărit la Campionatele Europene de Nataţie (LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 17-23 iunie)

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și