Închide meniul

Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare! Anunţul e oficial: „Mulţumim pentru tot ce ai făcut”

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2024, 8:22 / Actualizat: 22 iulie 2024, 17:37

Reclamă
Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare! Anunţul e oficial: „Mulţumim pentru tot ce ai făcut

Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare

Florentin Petre, în timpul unui meci

Florentin Petre a avut parte de o despărţire amiabilă uimitoare, la doar 5 zile distanţă de la promovare. Ajunsă în Liga 2, Unirea Ungheni a făcut oficială despărţirea de fostul idol din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost cea de-a cincea echipă trecută în palmares de antrenorul de 48 de ani, după Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra Neamț.

Florentin Petre, despărţire uimitoare după 5 zile de la promovare

”CS Unirea Ungheni 2018 se desparte de antrenorul Florentin Petre. Conducerea clubului CS Unirea Ungheni 2018 anunță despărțirea amiabilă de antrenorul Florentin Petre, care a condus echipa noastră spre promovarea în Liga 2.

Lui Florentin Petre îi mulțumim pentru dedicarea, pasiunea și eforturile neobosite. Sub îndrumarea sa, echipa noastră a crescut și a atins noi culmi. Ne despărțim de el cu respect și apreciere pentru tot ce a realizat alături de noi.

Florentin va rămâne mereu parte din familia echipei Unirea Ungheni. Mulțumim, Florentin, pentru tot ce ai făcut pentru noi! Îți dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul emis de clubul din Ungheni.

Reclamă
Reclamă

Unirea Ungheni a obţinut promovarea în Liga 2 după ce a învins-o la baraj pe Gloria Bistriţa (2-2 şi 2-1). Victoraş Astafei este cel care a marcat toate golurile Unirii.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și