Închide meniul

Luis Enrique, mesaj uluitor la primul meci fără Kylian Mbappe în Liga Campionilor: „A fost mai rău decât o naștere!”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 9:28

Reclamă
Luis Enrique, mesaj uluitor la primul meci fără Kylian Mbappe în Liga Campionilor: „A fost mai rău decât o naștere!

Luis Enrique, mesaj uluitor la primul meci fără Kylian Mbappe în Liga Campionilor

Profimedia

Luis Enrique, antrenorul de la PSG, a transmis un mesaj uluitor la primul meci fără Kylian Mbappe în Liga Campionilor. Tehnicianul nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă de la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a debutat în noul sezon de Liga Campionilor cu o victorie, scor 1-0, în fața Gironei. A fost primul meci în cea mai importantă competiție continentală fără Kylian Mbappe, care a plecat în perioada de mercato din vară la Real Madrid.

Luis Enrique, mesaj uluitor la primul meci fără Kylian Mbappe în Liga Campionilor

PSG a câștigat partida grație unui autogol al portarului Gazzaniga, venit în minutul 90 al duelului de pe Parc des Princes.

După meci, chiar dacă victoria a venit chinuit, Luis Enrique și-a lăudat jucătorii. Totuși, antrenorul lui PSG a transmis faptul că duelul a fost mai dificil „decât o naștere”.

„(n.r. despre jucătorii lui PSG) Au arătat același spirit de câteva luni. Nimeni nu se dă bătut până la final. Am înscris în ultimul minut, ceea ce ne-a dat un moment de respiro. (n.r. despre progres) Ăsta e obiectivul nostru! Dacă vorbim despre merite, cred că am meritat să câștigăm.

Reclamă
Reclamă

Meciul a fost dificil! Am spus că a fost mai greu decât o naștere, cu tot respectul. Cred că am fost superiori, dar Girona ne-a amețit!

La pauză am spus că dacă nu presăm o să avem de suferit. Am avut obligația de a câștiga și a fost foarte greu. Pentru asta, o felicit pe Girona”, a spus Luis Enrique, citat de marca.com.

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid

Kylian Mbappe a marcat primul său gol în Champions League, în tricoul lui Real Madrid. Starul francez a deschis scorul pentru „galactici” în duelul cu Stuttgart.

Reclamă

Kylian Mbappe a ajuns la nu mai puţin de patru goluri marcate la Real Madrid, în trei meciuri. Starul francez a semnat cu echipa de pe Santiago Bernabeu în vară, după despărţirea de PSG.

Real Madrid a primit vizita celor de la Stuttgart, în primul meci din faza grupei de Champions League. Prima repriză a fost un echilibrată, germanii având o ocazie uriaşă. În minutul 29, şutul puternic al lui Deniz Undav a fost deviat în bară de fundaşii madrilenilor.

Ulterior, în minutul 36, arbitrul Halil Umut Meler a dictat penalty, după un duel între Jude Bellingham şi Maximilian Mittelstadt. După consultarea VAR-ului, centralul a revenit asupra deciziei sale şi nu a mai dictat penalty.

Ulterior, după doar 21 de secunde scurse din repriza a doua, Kylian Mbappe a ieşit la rampă. Starul francez a punctat cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Rodrygo.

Starul francez a ajuns astfel la cinci goluri marcate pentru Real Madrid, în şapte meciuri jucate, în toate competiţiile. La doar două minute distanţă după ce a marcat, Mbappe a avut o ocazie uriaşă. Şutul său periculos din interiorul careului a fost respins in extremis de portarul lui Stuttgart.

Fanii lui Real Madrid au reacţionat imediat pe contul oficial de Twitter al echipei, după golul marcat de Kylian Mbappe: „E incredibil”, „Alt motiv pentru care e cel mai bun”, „Şi e doar începutul”, au fost doar câteva dintre reacţiile suporterilor madrilenilor.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și