Închide meniul

Radu Drăguşin a jucat 71 de minute în meciul Newcastle – Tottenham 1-1! Ce notă a primit internaţionalul român

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 15:04

Reclamă
Radu Drăguşin a jucat 71 de minute în meciul Newcastle – Tottenham 1-1! Ce notă a primit internaţionalul român

Radu Drăguşin a jucat 71 de minute în meciul Newcastle - Tottenham 1-1!

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Tottenham/ Profimedia Images

Radu Drăguşin a jucat 71 de minute în meciul Newcastle – Tottenham 1-1! Internaţionalul român a făcut cuplu în centrul apărării cu Micky van de Ven.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Maddison a deschis scorul după o acţiune individuală superbă, în minutul 32. Alexander Isak a egalat în minutul 45 al partidei amicale.

Radu Drăguşin a jucat 71 de minute în meciul Newcastle – Tottenham 1-1!

Drăguşin a fost scos de pe teren în minutul 71 de antrenorul Ange Postecoglou. El a fost înlocuit cu mijlocaşul Tyrese Hall.

Site-ul sofascore.ro l-a notat pe Radu Drăguşin cu nota 6.3 pentru evoluţia cu Newcastle. Colegul său din centrul defensivei, Micky van de Ven, a primit 6.4.

Site-ul Spurs Web, care a analizat evoluţiile jucătorilor lui Postecoglou în prima repriză, l-a notat cu 6 pe Drăguşin. „Nu a avut probleme cu Isak sau cu orice alt jucător din atacul lui Newcastle”, a precizat Spurs Web.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase

Radu Drăguşin a avut parte de o surpriză de proporţii şi a primit „premiul Oscar” la Tottenham. Fundaşul în vârstă de 22 de ani ani a fost felicitat la o zi după ultimul meci al lui Spurs din această ediţie de campionat. Internaţionalul român a fost integralist în victoria cu Sheffield United, scor 3-0.

Chiar dacă nu a trecut prin cele mai bune momente după transferul istoric de la Genoa, pentru 30 de milioane de euro, Drăguşin se simte excelent la Londra. Tocmai a fost desemnat câştigător la o categorie din „premiile alternative pentru finalul sezonului”.

În momentul în care a ajuns la club, Drăguşin a fost oprit şi a fost anunţat că a fost desemnat jucătorul lui Tottenham care are „cel mai frumos păr”. Internaţionalul român s-a amuzat copios şi a avut şi o reacţie.

Reclamă

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine, în părul meu. Sunt foarte fericit”, a spus Radu Drăguşin, pentru contul oficial al lui Tottenham.

Radu Drăguşin a refuzat oferta lui Bayern pentru a ajunge la Tottenham. În această ediţie din Premier League a adunat 424 de minute în 9 apariţii. Spurs s-a clasat pe locul 5 în campionatul Angliei.

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală

Napoli şi-a manifestat din nou dorinţa de a-l transfera pe fundaşul în vârstă de 22 de ani, transferat de Spurs pentru 30 de milioane de euro.

Chiar agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a recunoscut că ia în calcul orice ofertă de la Napoli, în cazul în care tânărul jucător nu va deveni jucător de bază la gruparea din Premier League. Mai mult, The Sun a vehiculat că Drăguşin poate pleca la Napoli pentru 40 de milioane de lire sterline (n.r. 46.6 milioane de euro).

Totuşi, Spurs Web anunţă că conducătorii lui Tottenham au luat hotărârea finală şi nu sunt dispuşi să renunţe la Radu Drăguşin. Aceştia refuză orice sumă de bani pe care ar fi dispuşi să o ofere Napoli.

Drăgușin va primi mai multe șanse de a juca în sezonul viitor. Mulţi dintre cei de la club cred că s-ar putea să se vadă adevărata valoare a fundașului în campania 2024-25. Tottenham plănuieşte să îl păstreze”, a precizat sursa citată.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și