Închide meniul

Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 9:47

Reclamă
Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii păţesc asta într-un sezon!

Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal!

Kai Havertz a reuşit o "dublă" în meciul contra fostei sale echipe / Profimedia Images

Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! Arsenal – Chelsea s-a încheiat 5-0. Trossard a deschis scorul în minutul 4, iar în a doua repriză a început dezastrul pentru „albaştri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben White (min. 52 şi 70) şi Kai Havertz (min. 57, 65) au reuşit câte o „dublă” în a doua repriză. În urma acestui meci, Arsenal e pe primul loc în Premier League, cu 77 de puncte. „Tunarii” au 34 de meciuri disputate, cu unul mai mult decât Liverpool şi cu două mai multe decât Manchester City.

Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal!

Chelsea a ajuns în urma jocului pierdut umilitor cu Arsenal la 57 de goluri primite într-un sezon de Premier League, record negativ pentru „albaştri”.

Totodată, Chelsea a intrat într-un top negativ al echipelor cu cele mai multe goluri primite într-un sezon de Premier League. E acum pe locul 8, iar Chelsea mai are 6 etape de disputat.

Topul echipelor cu cele mai multe goluri încasate într-un sezon de Premier League:

1. Sheffield United – 88 de goluri primite
2. Luton Town – 75 de goluri primite
3. Burnley – 69 goluri primite
4. West Ham United – 63 goluri primite
5-6. Bournemouth – 60 goluri primite
5-6. Nottingham Forest – 60 goluri primite
7. Brentford – 59 goluri primite
8. Chelsea – 57 goluri primite
9. Crystal Palace – 56 goluri primite
10. Fulham – 54 goluri primite

Reclamă

Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge

Cole Palmer a reuşit un „poker” şi a spulberat trei recorduri pentru Chelsea împotriva lui Everton, în victoria cu scorul de 6-0 din etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul de 21 de ani trece printr-un moment de senzaţie.

Transferat cu 47 de milioane de euro de la Manchester City, tânărul jucător este de neoprit în tricoul londonezilor. A făcut o primă repriză de vis pe Stamford Bridge şi a reuşit trei goluri în decurs de 16 minute!

Palmer a mai înscris şi după pauză, dintr-un penalty care a stârnit un scandal incredibil pe teren. Au fost imagini ruşinoase cu jucătorii lui Pochettino, care se „bat” pentru minge în încercarea de a executa lovitura de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Noni Madueke şi Nicolas Jackson au fost în centrul incidentelor care au declanşat furia lui Mauricio Pochettino. Cei doi s-au împins pe teren şi a fost nevoie de intervenţia lui Cono Gallagher pentru a-i separa. În cele din urmă, niciunul dintre ei nu a avut câştig de cauză. Palmer a fost cel care a înscris de la punctul cu var.

Este o ruşine, nu se pot comporta într-un asemenea fel. Este ultima dată când accept să se întâmple aşa ceva, data viitoare sunt OUT. Nu este o glumă, este incalificabil. Ca să fiu clar, Cole Palmer este cel care execută penalty-urile. Este foarte trist şi nu vreau să se mai întâmple aşa ceva”, a izbucnit Pochettino la finalul partidei, potrivit thesun.co.uk.

Cole Palmer a devenit astfel primul jucător din istoria de 119 ani a lui Chelsea care înscrie în 7 meciuri consecutive.

Chelsea – Everton 6-0

Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri.

Pe Stamford Bridge Chelsea a avut o primă repriză foarte bună, la capătul căreia a condus cu 4-0. Eroul zilei a fost Cole Palmer, autor a patru goluri. Palmer a deschis scorul în minutul 13 şi l-a majorat în minutul 18, iar în minutul 29 a reuşit hat-trick-ul. Nicolas Jackson a stabilit scorul primei reprize, în minutul 44, iar Cole Palmer a înscris al patrulea său gol în minutul 64.

Rezultatul final a fost stabilit de Alfie Gilchrist, în minutul 90, şi a fost 6-0 pentru londonezi, care şi-au continuat seria meciurilor fără înfrângere din campionat şi au ajuns pe locul 9, cu 47 de puncte. Everton este pe poziţia a 16-a, cu 30 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și