Închide meniul

Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 18:07

Reclamă
Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!

Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a făcut un anunţ categoric despre viitorul lui la Parma. Mijlocaşul a dezvăluit că toată lumea îl întreabă ce se va întâmpla cu el, din sezonul viitor, însă a transmis că pentru moment, se gândeşte doar la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a obţinut promovarea în Serie A, alături de Parma, şi acum urmează să înceapă pregătirile pentru EURO 2024, alături de echipa naţională, după ce şi-a încheiat sezonul alături de „cruciaţi”.

Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma

Valentin Mihăilă a dezvăluit că şi-a îndeplinit un vis, atunci când a obţinut promovarea alături de Parma. Mijlocaşul a dezvăluit că mai are un an de contract cu actuala sa echipă, şi se gândeşte doar să evolueze alături de „cruciaţi” pe prima scenă a fotbalului italian.

De asemenea, Mihăilă a mai dezvăluit că se gândeşte la EURO 2024 şi obiectivul său este de a ieşi din grupe alături de România.

„Eu sunt bine, aștept să dăm drumul la antrenamente la echipa națională și să fie totul în regulă. (n.r.- dacă România poate să treacă de faza grupelor la EURO 2024) Normal, acesta e obiectivul nostru, să trecem de grupe și, de ce nu?, să mergem în etapa următoare.

Reclamă
Reclamă 4

Toată lumea mă întreabă dacă rămân la Parma. Eu am contract cu Parma încă un an de zile, m-am gândit doar să promovăm în Serie A și acum mă gândesc doar la Campionatul European. De trei ani, de când am retrogradat, așteptăm să promovăm. Este o mândrie să joci la Parma și să joci în Serie A”, a declarat Valentin Mihăilă, conform gds.ro.

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Fostul jucător al Craiovei s-a aflat pe scenă alături de ceilalţi colegi ai săi, care au trecut peste un sezon aproape perfect în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Cruciaţii obţinuseră promovarea în Serie A înainte de ultimul meci, 1-1 cu Reggiana, în deplasare. Ei au terminat pe locul 1 sezonul 2023-2024, la 3 puncte în faţa lui Como, echipa condusă de Cesc Fabregas.

Reclamă

Valentin Mihăilă a fost în centrul distracţiei: a cântat şi a dansat, fără să lase vreo secundă deoparte steagul tricolor, sub care va evolua în această vară la EURO 2024, în Germania.

Valentin Mihăilă, jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro, s-a implicat la promovarea echipei în Serie A, el marcând şase goluri şi oferind şi două pase decisive, în cele 32 de partide adunate în campionat.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și