Închide meniul

Valentin Mihăilă, mesaj clar după ultimul meci amical al României: „Păstrăm golurile pentru EURO 2024!”

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 8:44

Reclamă
Valentin Mihăilă, mesaj clar după ultimul meci amical al României: „Păstrăm golurile pentru EURO 2024!

Valentin Mihăilă, mesaj clar după ultimul meci amical al României

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Valentin Mihăilă a transmis un mesaj clar, după ultimul amical al României, înainte de EURO 2024. Mijlocaşul de la Parma a transmis că speră ca „tricolorii” să păstreze golurile pentru turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a încheiat la egalitate, scor 0-0, duelul amical cu Liechtenstein. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă, mesaj clar după ultimul meci amical al României

Valentin Mihăilă a tras concluziile, după rezultatul ruşinos înregistrat de echipa naţională. Acesta a transmis că „tricolorii” şi-au creat multe ocazii, fiind lucrul cu care vor rămâne după acest meci.

De asemenea, Mihăilă a transmis că naţionala trebuie să fie mult mai concentrată la turneul final, pentru a profita de toate ocaziile pe care le are.

„Ne-am creat foarte multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Putem să ne punem un semn de întrebare că nu am reușit să înscriem, cred că puteam fi mai concentrați în fața porții, dar am în continuare încredere în această echipă și cu siguranță vom arăta altfel la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. Puteți lua ceva bun din acest meci?) Putem lua ocaziile pe care ni le-am creat, dar pe care nu le-am fructificat. Ei nu ne-au pus foarte multe probleme. Noi am încercat să jucăm, dar nu am reușit să marcăm. Ei au reușit un rezultat bun, pentru noi nu este unul foarte încântător, dar sunt sigur că vom avea o altă față la EURO.

Sperăm să păstrăm golurile pentru EURO, dar trebuie să fim mult mai concentrați, pentru că la EURO nu vom avea atâtea ocazii. La EURO, dacă ai două-trei ocazii și nu marchezi, e foarte dificil. Știm cu toții ce adversari vom întâlni, probabil că nu am reușit să ne conectăm la maximum, au fost meciuri de pregătire, nu voiam să ne accidentăm.

E visul meu de când eram copil să joc la un turneul final cu echipa națională. Obiectivul e să ieșim din grupă și cred că putem realiza acest obiectiv. Nimeni nu e favorit la EURO, e altceva acolo, alt ritm, altă concentrare.

Reclamă

Sunt sigur că vor fi alte meciuri la EURO. Fiecare jucător va da totul, va muri pe teren pentru tricolor la acest Campionat European”, a declarat Valentin Mihăilă.

George Puşcaş, mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0

George Puşcaş a avut un mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0. Atacantul naţionalei României a spus că naţionala României se poate califica din grupe.

„În aceste meciuri e greu când adversarul se apără, se dublează în apărare. Am încercat că să dăm gol, nu ne-a intrat. Nu avem ce să facem decât să îmbunătăţim lucrul acesta şi să mergem mai departe. Nu cred că ar trebui să ne afecteze, pentru că la EURO va fi altceva, vor fi meciuri oficiale. Depinde mult de fiecare jucător. Trebuie să ţinem capul sus pentru că ne aşteaptă 3 meciuri de foc la EURO. Eu sunt pregătit, mă simt bine şi important e că am ieşit sănătoşi de pe teren.

Le transmit să fie aproape de echipa naţională pentru că avem nevoie de susţinerea lor la EURO. Mergem să reprezentăm România şi pe noi. Mergem acolo ca să ieşim din grupe şi să îndeplinim acest obiectiv. Am arătat că putem şi în calificări şi că suntem o echipă. Sunt foarte concentrat, sunt foarte pregătit„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena 1.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:17

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku! Cum l-a descris înainte de meci

17:58

Georgia – Cehia 1-1. Selecționatele s-au încurcat reciproc, în meciul de totul sau nimic! Cum arată clasamentul în Grupa F

17:40

LIVE VIDEOAlexandru Avasiloaie luptă acum, în finala la sărituri de la 3 metri de la Campionatul European de Nataţie, LIVE în AntenaPLAY

17:30

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă: „Putem face surpriza!”

17:08

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

17:06

David Popovici, discurs de mare campion la revenirea în România: „Nu ar fi înţelept să spun asta!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și