Închide meniul

Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma. Cât a ajuns să valoreze internaţionalul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2024, 11:18

Reclamă
Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma. Cât a ajuns să valoreze internaţionalul român

Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma

Valentin Mihăilă şi Dennis Man / Profimedia Images

Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma. Man a fost unul dintre jucătorii care au pus umărul la promovarea celor de la Parma în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cota lui Dennis Man a crescut d ela 6.500.000 de euro la 9.000.000 de euro. Man a marcat 11 goluri pentru Parma în sezonul trecut din Serie B.

Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma

Man se află pe locul 2 în topul celor mai voloroşi jucători români. Primul este Radu Drăguşin, cu o cotă de 25.000.000 de euro. Pe locul 3 se află Drius Olaru, cu o cotă de piaţă de 6.500.000 de euro, conform celor de la Transfermarkt.

  • Radu Drăgușin (Tottenham) – 25.000.000 de euro
  • Dennis Man (Parma) – 9.000.000 de euro
  • Darius Olaru (FCSB) – 6.500.000 de euro
  • Florinel Coman (FCSB)- 6.000.000 de euro
  • Nicolae Stanciu (Damac) – 5.000.000 de euro
  • Denis Drăguș (Gaziantep) – 4.000.000 de euro
  • Alexandru Mățan (Columbus Crew) – 3.500.000 de euro
  • Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova) – 3.200.000 de euro)
  • Andrei Burcă (Al-Okhdood) – 3.200.000 de euro
  • Florin Tănase (Al-Okhdood) – 3.200.000 de euro

Dennis Man, mesaj de luptă înainte de amicalele României

Dennis Man a transmis un mesaj de luptă, înainte de amicalele României. Mijlocașul de la Parma s-a declarat încrezător în grupul care s-a format la echipa națională, mărturisind că nu vrea să-i dezamăgească pe români.

România va disputa două dueluri amicale, înainte de EURO 2024. Duelul cu Liechtenstein, de pe 7 iunie, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt foarte încrezător, am încredere în grup. ne aşteptăm să facem meciuri bune şi de ce nu, să ieşim din grupe. Punctul forte este grupul, suntem uniţi, ne simţim foarte bine pe teren. Sper ca la Euro să se vadă acest lucru. Avem o grupă cu adversari dificili, dar dacă vom fi concentraţi, vom face meciuri bune. Suportul fanilor îmi dă putere. Pentru Euro, le transmit să fim uniţi cu toţii, noi jucăm şi pentru ei, să nu-i dezamăgim”, a spus Man.

El a subliniat că îşi doreşte să rămână la Parma, pentru a evolua în Serie A. „Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei, acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, dar per total sunt fericit cu ceea ce am făcut.Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B şi ştiu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorinţa de a evolua cu Parma în Serie A”, a afirmat Dennis Man, pentru FRF TV.

Man a spus că nu are niciun ritual şi nicio superstiţie înainte de meciuri şi dacă ar fi să împrumute ceva de la un jucător de la naţională, ar fi viteza lui Valentin Mihălă.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și