Închide meniul
Video

Reportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2024, 23:42

Reclamă

Reportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, cu medalia de campion al Greciei / AS.ro

O echipă a AntenaSport a făcut un reportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu, la Salonic, după ce antrenorul român a câştigat titlul cu PAOK. Fostul selecţioner a scris istorie în fotbalul din Grecia şi se pregăteşte deja pentru noul sezon. O vrea şi pe FCSB în grupa bogaţilor din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK o poate întâlni pe campioana României în turul doi al preliminariilor Ligii Campionilor. Fiul lui Mircea Lucescu nu îşi doreşte să dea atât de repede peste echipa lui Gigi Becali.

Reportaj exclusiv, de la Salonic, cu Răzvan Lucescu

Fostul antrenor al Rapidului a felicitat-o pe FCSB pentru ceea ce a reuşit în ultimii ani. A amintit de sacrificiile făcute de patron.

Mi-ar părea extraordinar de bine ca ambele echipe să meargă cât mai departe în Europa, ar fi fenomenal. Am mai spus-o şi anii trecuţi despre FCSB… o echipă care termină tot timpul pe locul doi, an după an, înseamnă că face o muncă extraordinară. Că acolo toată lumea se sacrifică. Patronul pentru că investeşte mult şi cumpără jucători.

Nu e uşor să faci rost de bani, să dai bani de la tine, să aduci jucătorii cei mai buni, să îi cauţi, să îi înţelegi. Să îi cunoşti, nu doar să vezi cum dau cu piciorul în minge. Calitatea unui jucător înseamnă foarte multe aspecte, nu doar tehnica lovirii balonului.

Reclamă
Reclamă 4

Faptul că anul acesta au câştigat, dovedeşte că Steaua (n.r. FCSB) a lucrat foarte bine, dar mai mult decât atât încununează toată această lungă perioadă cu o victorie. Ai nevoie și de această satisfacție a ridicării a unui trofeu„, a declarat Răzvan Lucescu pentru AntenaSport.

Razvan Lucescu o să savureze si la batranete titlurile castigate cu PAOK.

Este o medalie pe care o iubesc enorm. Nu numai asta, şii cealaltă. Şi aşa, uitându-mă în pahar, la coniac, undeva în faţa ochilor să văd toate aceste obiecte (n.r. medaliile), să îmi aduc aminte de fiecare moment pe care l-am trăit„, este visul antrenorului campioanei Greciei.

Reclamă

Titlul câştigat pe arena rivalilor din Salonic, în direct în AntenaPLAY, i-a dat aripi.

Mă simt foarte lejer, ca un fluture care zboară aşa, prin văzduh. Când s-a terminat meciul, am simţit doar faptul că sunt campion şi parcă cineva mi-a luat din spinare 10 tone din greutate„, a mai spus Răzvan Lucescu

Grecii l-au numit „Mourinho al săracului” dupa ce PAOK a luat titlul, având al patrulea buget în Grecia.

Astăzi eşti mare, cel mai mare, Dumnezeu, mâine ai un rezultat negativ, eşti cel mai slab, nu eşti bun de nimic, eşti invechit. Poimâine iar câştigi, eşti cel mai modern antrenor„, a declarat Lucescu Jr.

Jucătorii l-au rugat să danseze pe melodia „Made in Romania”.

Câteodată e nevoie să ajungi să te prosteşti şi ei să se simtă bine în felul acesta, că antrenorul a coborât la nivelul lor de distracţie„, a precizat antrenorul lui PAOK.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:50

Austria – Franţa LIVE TEXT (22:00). Vicecampioană începe asaltul către titlul european. Echipe probabile

15:40

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și