Închide meniul
VIDEO

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. A stabilit un nou record european după o cursă fabuloasă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2023, 23:09

Reclamă
Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. A stabilit un nou record european după o cursă fabuloasă

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt.

Profimedia

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, transmis live în AntenaPLAY. După ce în prima zi să stabilească un nou reecord al competiţiei în semifinalele probei de 100 de metri fluture, Ponti a avut o evoluţia fantastică în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noe Ponti şi-a depus deja candidatura pentru starul Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. În finală, acesta a stabilit un nou record european.

Noe Ponti scrie istorie la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Astfel, Noe Ponti a terminat finala în 48,47 de secunde, cu o sutime sub vechiul record care data de 14 ani. În 2009, rusul Korotyshkin termina cursa de 100 metri fluture în 48,48 secunde.

  • Sesiunea de dimineaţă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt se vede vede live şi pe as.ro/live.

Video cu cursa fenomenală a lui Noe Ponti

Vlad Stancu, entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni

Vlad Stancu s-a declarat entuziasmat înaintea finalei la 1500m liber de la Campionatele Europene de la Otopeni. Înotătorul român a obţinut calificarea în finala probei, după ce a înregistrat al optulea timp în serii. Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni se văd LIVE în AntenaPLAY.

După seria de miercuri dimineaţă, Vlad Stancu a vorbit despre calificarea în finală şi abia aşteaptă să se întreacă în bazinul de la Otopeni cu campioni mondiali şi olimpici:

Reclamă
Reclamă 4

„E cadoul Moşului. Eu încerc să pun cât mai puţină presiune pe mine în ultimul timp. Înot de plăcere în acest bazin unde am o grămadă de amintiri foarte plăcute şi că voi concura, sper cu un public mult mai mare faţă de această dimineaţă.

Nu prea (n.r. dacă are emoţii). De-abia aştept să înot cu aceste vedete, dar sunt şi ei oameni. Îmi place concurenţa”, a declarat Vlad Stancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

23:41 12 iun.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

23:38 12 iun.

VideoFiica lui Mihai Stoica se pregăteşte cu unul dintre cei mai rapizi maratonişti români. O nouă provocare pentru Teodora Stoica

23:13 12 iun.

Premieră istorică la EURO 2024! Ce se va întâmpla după fazele controversate care vor fi judecate cu VAR!

22:41 12 iun.

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

22:41 12 iun.

Gigi Becali a primit răspunsul de la Fiorentina în privinţa ofertei pentru Louis Munteanu! Ce sumă a pus pe masă patronul FCSB

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și