Închide meniul
Video

Visul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2024, 20:55

Reclamă

Visul mondial al României

Tibor Selymeş, în timpul unui interviu / AS.ro

România n-a mai simţit emoţia unui meci la Mondial de 26 de ani. „E timpul”, o spune unul dintre fotbaliştii care au bătut Argentina lui Maradona. Iar calificarea se obţine doar cu inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romania lui Stanciu, Alibec şi Ianis Hagi este calificata la EURO. Dar Mondialul rămâne marele vis. Naţionala n-a mai ajuns la unul din 1998.

Visul mondial al României

Avem o generaţie de jucători care pot creşte şi asta o spun şi acum„, a declarat Vlad Munteanu.

Din păcate, se vorbeşte de noi pentru că nu a mai venit nimeni din urmă să ne depăşească„, a reacţionat şi Tibor Selymeş.

Momentul de poveste rămâne victoria cu Argentina lui Maradona, din ’94.

Reclamă

Cel mai frumos meci, cu încărcare emoţională fantastică. (Reporter: Cum se juca pentru naţională?) Cu inima! Nu am realizat ce am făcut noi atunci„, a mai spus Tibor Selymeş.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30. George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării. Echipele 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:30 LIVE TEXTSepsi – Rapid 1-1. Petrila a deschis scorul, Debeljuh a restabilit imediat egalitatea! Giuleştenii, fără victorie din play-off 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:59 VIDEOSuedia – SUA (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6! Spectacol total la CM de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO 18:59 Oltenii lui Adrian Mititelu, scor incredibil în Liga 3. Victorie după un meci cu 14 goluri pentru FCU Craiova 2 18:47 Barcelona încearcă să transfere o vedetă de la FC Porto! Xavi a pus ochii pe brazilianul care face spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și