Închide meniul
Video

Darius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat”

Alex Masgras Publicat: 9 mai 2024, 19:55

Reclamă

Darius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: "A fost un an de neuitat"

Darius Olaru / Antena Sport

Darius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul în Liga 1. Prezent la lansarea filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, căpitanul campioanei României s-a declarat extrem de entuziasmat de filmul care arată parcursul „tricolorilor” în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la turneul final din Germania de pe primul loc în grupa de calificare, fără înfrângere.

Darius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat”

Pe lângă biletele pentru EURO 2024, Darius Olaru a obţinut şi titlul de campion al României alături de FCSB. Formaţia roş-albastră s-a impus în Liga 1 după 9 ani. La premiera filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, Olaru a recunoscut că ar vrea şi un film cu parcursul lui FCSB din acest sezon:

„Aştept să văd şi filmul. Am ceva emoţii, după cred că o să fie mai bine. Nu cred că semăn cu vreun actor.
Noi nu ne aşteptam să se facă un film, nu ne gândeam că vom ajunge să fim actori. Aştept şi eu să văd ce va fi şi cred că va fi un film interesant.

Cumva, nouă nu ne place să vorbim la interviuri, să fim cu camerele după noi, dar ne bucurăm la sfârşit când vedem că a ieşit un film clar. Nu mai ştiu dacă ne-au prins cu ceva, aştept să văd.

Reclamă

(n.r. film la FCSB) Mi-ar plăcea, a fost un an de neuitat pentru noi. Ne-am calificat la EURO şi am câştigat şi titlul. A fost un an minunat.

(n.r. se face partea a doua după calificarea la Mondial?) Ar fi un vis devenit realitate pentru toţi, nu numai pentru mine. Ne gândim, după EURO, să luăm pas cu pas. Ne gândim şi acolo.

(n.r. cine ar fi potrivit pentru cinematografie) Denis Alibec şi Florinel Coman”, a declarat Darius Olaru, la premiera filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”.

Reclamă 4 / 0/3

„În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”

După 8 ani, România se întoarce la Campionatul European, iar românii vor avea ocazia să vadă întreaga poveste a acestei calificări într-un film-eveniment, ce va fi lansat în data de 17 mai în cinematografele din toată ţara.

Filmul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, va oferi suporterilor o perspectivă unică şi autentică asupra călătoriei echipei naţionale spre EURO 2024. Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor şi meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoţii, dezamăgiri şi bucurii, epuizare şi explozie de energie.

“Filmul este o călătorie fascinantă în culisele echipei naţionale, oferind o experienţă unică şi intimă, cu acces direct în vestiarul tricolorilor. Este o oportunitate extraordinară de a cunoaşte oamenii care poartă cu mândrie tricoul echipei noastre naţionale. În Inima Naţionalei nu este doar o cronică a succesului din preliminariile EURO, ci şi o poveste inspiraţională dedicată copiilor. Ne-am propus să creăm o producţie care să îi motiveze şi să îi aducă mai aproape de iubirea pentru fotbal. Prin acest proiect, Federaţia Română de Fotbal demonstrează încă o dată că este un model în sportul românesc, dar şi printre federaţiile din Europa de Est. Filmul este o călătorie captivantă care te face să simţi pulsul echipei naţionale în cel mai autentic mod posibil”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, potrivit frf.ro, citat de news.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” Vezi toate știrile
Citește și