Închide meniul

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 16:37

Reclamă
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Simona Halep / Profimedia

Horia Tecău a fost întrebat dacă va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice de la Paris. Medaliat cu argint la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, alături de Florin Mergea, după o finală superbă contra perechii Rafael Nadal/Marc Lopez, Horia Tecău va reveni la Jocurile Olimpice, de data aceasta din postura de antrenor al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit în ţară după succesul „tricolorelor” din Billie Jean King Cup, din barajul cu Ucraina, Horia Tecău a fost întrebat şi despre Simona Halep.

Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău

Federaţia Română de Tenis şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român au început deja demersurile pentru ca Simona Halep să primească un wild card pentru turneul olimpic care se va desfăşura pe zgura de la Roland Garros.

Horia Tecău susţine că Simona Halep merită să primească o invitaţie la Olimpiadă, datorită performanţelor ei dinainte de suspendare, şi este încrezător că o va vedea pe dubla câştigătoare de Grand Slam pe zgura pariziană, în cadrul turneului olimpic.

Merită pentru performanțele ei, pentru jucătoarea care este. Sperăm că va primi wild card și că va fi acolo. Voi fi și eu acolo să o văd”, a declarat Horia Tecău, la revenirea în ţară.

Reclamă

„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”

Carlos Martinez a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep şi a făcut şi o predicţie uriaşă. Antrenorul spaniol e convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros şi a plusat că românca are capacitatea de a câltiga al doilea turneu de Grand Slam al anului.

De asemenea, Carlos Martinez a spus că Darren Cahill l-a contactat pentru a se oucpa de pregătirea Simonei Halep.

„Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: <Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treaba>. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se <umflă vena de la gât> când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și