Închide meniul
VIDEO

Kazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei

Alex Ioniță Publicat: 16 mai 2024, 23:29

Reclamă
Kazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei

Suedia - Cehia LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimediaimages

Meciurile Kazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Selecționatele amintite anterior și-au jucat partidele cu numărul 4 de la turneul final din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După rezultatul din partida cu Suedia, Kazahstan este pe locul 7 în Grupa B, cu 3 puncte. De cealaltă parte, nordicii au făcut un pas important în câștigarea grupei și sunt pe primul loc, cu 12 puncte. la 4 lungimi de locul 2, ocupat de Slovacia. În grupa A, Canada este pe primul loc, cu 11 puncte, în timp ce Norvegia a rămas pe locul al 6-lea, cu 3 puncte.

Kazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1

Canada – Norvegia 4-1

Min. 19 al reprizei cu numărul 4: Canada – Norvegia 4-1! A marcat McCann.

Min. 7 al reprizei cu numărul 3: Canada – Norvegia 3-1! A înscris Cozens !

Min. 3 al reprizei cu numărul 3: Canada – Norvegia 2-1! Solberg a redus din diferență.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 3 al reprizei secunde: Canada – Norvegia 2-0! Mangiapane a majorat diferența canadienilor.

Min. 11 al primei reprize: Canada – Norvegia 1-0! A înscris Tanev.

UPDATE: A început meciul!

Reclamă

Kazahstan – Suedia 1-3

Min. 6 al reprizei cu numărul 3: Kazahstan – Suedia 1-3!

Min. 2 al reprizei cu numărul 3: Kazahstan – Suedia 0-3!

Min. 16 al reprizei seunde: Kazahstan – Suedia 0-2!

Min.11 al primei reprize: Kazahstan – Suedia 0-1!

UPDATE: A început duelul dintre Kazahstan și Suedia!

Kazahstan – Suedia

Kazahstan va întâlni Suedia după ce, în meciul precedent jucat la CM de hochei, a fost învinsă de Letonia cu scorul de 0-2. De cealaltă parte, nordicii vin după victoria uriașă cu Germania, scor 6-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două reprezentative datează din luna mai a anului 2016. La momentul respectiv, partida a contat tot pentru un Campionat Mondial și s-a încheiat cu victoria Suediei, scor 7-3.

Canada – Norvegia

Înainte de partida cu Norvegia, Canada a învins-o pe Austria cu scorul de 7-6, după prelungiri. De cealaltă parte, selecționata norvegiană a învins Danemarca, cu scorul de 2-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc la Campionatul Mondial din 2023, iar Norvegia s-a impus cu scorul de 3-2, după loviturile de departajare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50 18 iun.

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37 18 iun.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14 18 iun.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09 18 iun.

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36 18 iun.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35 18 iun.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și