Închide meniul
Foto

Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!

Publicat: 29 aprilie 2024, 17:09

Reclamă
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!

Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!

Irinel Columbeanu, într-o reclamă/ Instagram

Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste, după ce şi-a pierdut întreaga avere, estimată, la un moment dat, la 150 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a aflat că fiica lui, Irina, va veni în România să îl viziteze. Irinel Columbeanu stă în azilul de la Ghermăneşti (Snagov), deţinut de Ion Cassian.

Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!

Irina va veni să mă vadă, după data de 15 iunie. Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei. Nu știu cât va sta și unde va locui. Eu abia aștept să ne întâlnim”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Vestea este cea mai bună posibilă pentru Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu mai are voie, din pricina problemelor de sănătate, să zboare cu avionul.

Cea mai mare dorinţă a lui era să îşi vadă fiica, pe Irinuca. În trecut, Irinel Columbeanu a fost în Statele Unite să o vadă pe Irina.

Reclamă

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, mai declara Irinel Columbeanu despre fiica lui, pentru sursa citată.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Reclamă 4 / 0/3

Din fericire, mai mulţi prieteni ai lui Irinel Columbeanu îl ajută financiar pe fostul om de afaceri. Irinel Columbeanu preciza că avea azilul plătit în avans pentru câteva luni. Fostul milionar de la Izvorani are o pensie de circa 2.000 de lei lunar, dar are o poprire pe o treime din pensie. Azilul în Ghermăneşti, la Ion Cassian, l-ar costa circa 4.000 de lei pe lună. Apropiaţii au pus mână de la mână pentru a-l plăti.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și