Închide meniul

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali, înainte ca acesta să îi facă un cadou incredibil de două tone.Cum l-a atacat

Reclamă

Publicat: 9 august 2022, 18:52 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 19:12

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali, înainte ca acesta să îi facă un cadou incredibil de două tone.Cum l-a atacat

Gigi Becali a dezvăluit cât l-au costat cele două tone de brânză

Hepta

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali! George Simion a primit un cadou incredibil de la Gigi Becali pentru nunta sa. Este vorba de numai puţin de două tone de brânză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre George Simion şi Gigi Becali nu a afost mereu una apropiată. Liderul AUR spunea, în trecut, că a încetat să ţină cu Steaua din momentul în care echipa a fost preluată de Gigi Becali.

Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament.

Aș fi vrut ca primul meu meci pe stadion să fie la Steaua, dar tata m-a dus la Rapid. De atunci m-au fascinat tribunele. Eram cu ochii pe ce se întâmplă prin peluze și mai întrebam ce înseamnă chestia aia cu «M… Lucescu!”, a declarat George Simion, în trecut, pentru gsp.ro.

Ce a putut să spună George Simion despe Gigi Becali! Cadoul incredibil de două tone pe care i l-a făcut Gigi Becali lui George Simion înainte de nunta liderului AUR

George Simion a anunţat ce cadou a primit de la Gigi Becali, pentru nunta ce va avea loc pe 27 august, în comuna Măciuca. Peste 15.000 de români sunt aşteptaţi la eveniment de către liderul AUR şi Ilinca, viitoare lui soţie.

Reclamă

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ.

Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus Simion, în emisinea moderată de Ionuţ Cristache.

Simion face nuntă fără bani în plic, dar va avea 42 de perechi de naşi. Mai multe companii au făcut donaţii pentru ceea ce Simion îşi doreşte să fie o nuntă câmpenească. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei.

Reclamă 4 / 0/3

”Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a spus George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și