Închide meniul

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:47

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Youtube

Ovidio Guzman

El Chapo a lăsat în urma sa un imperiu de peste 10 miliarde de dolari. O mare parte o reprezintă drogurile, dar nici lichiditățile nu sunt puține. Fiii săi au reușit să pună mâna pe afacere deși l-au avut concurent pe fostul asociat, El Mayo Zambada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aparent, urmașii lui El Chapo s-au relaxat după ce au reușit să câștige războiul. Ovidio, unul dintre cei 3 băieți ai traficantului, a pus mai multe milioane de dolari în conturi bancare în Mexic. O greșeală foarte mare, deoarece poliția a aflat imediat.

Drept urmare, conturile au fost blocat iar banii sunt pierduți. Guvernul mexican a anunțat, conform El Pais, că peste 330 de persoane sunt cercetate pentru legături cu cartelul Sinaloa.

Ovidio a mai fost în centrul atenției anul trecut, atunci când a fost arestat pentru câteva ore, atât cât a durat ca asasinii săi să pornească un război pe străzile din Sinaloa, ce l-a forțat pe președinte să îl elibereze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și