Închide meniul
Foto

Femeia care mult timp, înainte de nuntă, nu a ştiut că s-a cuplat cu o mare vedetă din România! Cum reacţionau oamenii din jur

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2024, 9:10

Reclamă
Femeia care mult timp, înainte de nuntă, nu a ştiut că s-a cuplat cu o mare vedetă din România! Cum reacţionau oamenii din jur

Femeia care mult timp, înainte de nuntă, nu a ştiut că s-a cuplat cu o mare vedetă din România

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă, este femeia care mult timp, înainte de nunta celor doi, nu a ştiut că s-a cuplat cu o mare vedetă din România, Bănel fiind deja la acel moment un jucător celebru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică.

Femeia care mult timp, înainte de nuntă, nu a ştiut că s-a cuplat cu o mare vedetă din România

Cristina a recunoscut că nu ştia cine e Bănel Nicoliţă în momentul în care l-a cunoscut. Și-a dat semana treptat, când relația a devenit serioasă și au făcut nuntă.

„Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a dezvăluit, în trecut, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă.

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Bănel a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron şi care l-a lăsat fără sume importante de bani. A luat decizia de a continua să îşi investească averea la clubul din oraşul natal şi acum regretă din plin.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, spunea Bănel Nicoliță.

Bănel şi Cristina au împreună două fetițe, pe Amalia și Natalia. Cristina a susţinut întotdeauna că Bănel are un comportament ireproşabil faţă de cele două fete.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și