Închide meniul
Foto

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!

Reclamă

Publicat: 13 aprilie 2024, 16:55

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a fost surprins plimbându-se cu o altă femeie aproape de miezul nopţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich a reacţionat după ce paparazii l-au pozat şi filmat pe Alex Piţurcă plimbându-se cu o altă femeie la o oră târzie.

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!

„Are dreptul să se plimbe cu oricine dorește. Dacă existau gesturi tandre între ei, era cu totul altceva. Dar așa? Păi eu mâine dacă apar alături de un bărbat la restaurant înseamnă că am o relație cu el? Nu! Dacă suntem într-o relație, înseamnă că trebuie să-i interzicem partenerului să se vadă cu cineva anume? Fiecare are dreptul să se întâlnească, indiferent că în parc sau la librărie, cu orice dorește, indiferent dacă este bărbat sau femeie”, a declarat Cristina Ich pentru cancan.ro.

Cristina Ich şi Alex Piţurcă au un băieţel superb împreună, pe Noah. Cei doi au fost o perioadă despărţiţi, dar s-au împăcat nu demult.

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, anticipa că fiul lui cel mare, Alex, şi Cristina Ich se vor împăca. Victor Piţurcă sublinia că cei doi se iubeau în continuare chiar şi când nu mai formau un cuplu.

Reclamă

Victor Piţurcă a numit-o pe Cristina Ich „o femeie în adevăratul sens al cuvântului”

Victor Piţurcă a vorbit în termeni laudativi despre femeia cu care fiul lui, Alex Piţurcă, are un copil.

Victor Piţurcă a mărturisit că fetele cu care a avut relaţii Alex Piţurcă până să o cunoască pe Cristina Ich nu au fost pe placul său. Despre Cristina Ich însă, fostul selecţioner a spus că „este o femeie în adevăratul sens al cuvântului”. Piţurcă a dezvăluit că fiul lui, Alex, şi Cristina Ich încă se iubesc şi el crede că se vor împăca.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Reclamă 4 / 0/3

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă a ridicat-o în slăvi pe soţia lui, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

În acelaşi podcast, Victor Piţurcă a vorbit în termeni elogioşi despre soţia lui, Maria. În prezent, copilul pe care Victor Piţurcă îl are din relaţia cu Vica Blochina, zisă „cea mai cunoscută amantă din România”, locuieşte în casa fostului selecţioner.

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o (n.r.: pe Maria Piţurcă), la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a dezvăluit Victor Pițurcă pentru aceeaşi sursă.

Victor Piţurcă are un băiat din relaţia extraconjugală cu Vica Blochina. Lituanianca a fost amanta lui Victor Piţurcă timp de 16 ani

Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan. Edan locuieşte acum cu tatăl lui.

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Reclamă

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și