Închide meniul
Foto

Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Publicat: 10 mai 2024, 16:54

Reclamă
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Cosmin Olăroiu / Facebook

O nouă lovitură de milioane de euro dată milionarul român care este coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”. Cosmin Olăroiu (54 de ani) are un succes uriaș atât din postura de antrenor, cât și din cea de om de afaceri. Averea lui capătăt proporții tot mai mari de la an la an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oli” este implicat într-un proiect imobiliar uriaş în București, care îi aduce deja multe milioane de euro în conturi. Tocmai a reușit o tranzacție spectaculoasă cu o companie din Israel.

Lovitură de milioane de euro dată Cosmin Olăroiu, milionarul care este coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”

Cosmin Olăroiu are 50% din acțiunele unei firme care construiește, pe terenul fostei fabrici de pe strada Electronicii, un ansamblu rezidențial de 7 blocuri. Vor fi 600 de apartamente, 6.500 de metri pătrați de spații comerciale, 650 de locuri de parcare subterane și 170 supraterane.

Conform puterea.ro, care citează jurnaliștii de la Profit, Olăroiu și partenera lui de afaceri, Roxana Tănase, au semnat un acord de senzație cu o firmă din Israel. S-au înțeles inițial pentru a vinde 50 de apartamente și 50 de locuri de parcare pentru suma de 5.3 milioane de euro. 3 milioane de euro au fost deja virați. Acum, israelienii vor să intre în firmă și ca asociați, cu 51%, în firma dezvoltatoare a proiectului imobiliar. Vor achita alte 2 milioane de euro!

Faza I a proiectului ar urma să fie finalizată în ultimele luni din 2025. Vor fi livrate 3 clădiri rezidențiale cu 11 etaje și un imobil cu 6 etaje. În total, vor fi gata 273 de apartamente. Cosmin Olăroiu va da astfel un devărat „tun” financiar.

Reclamă

Cosmin Olăroiu are un restaurant fabulos în Dubai

Românul care este coproprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Cosmin Olăroiu are o avere estimată la 50 de milioane de euro. El o antrenează pe Al Sharjah de mai bine de doi ani, iar contractul său pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite va expira în vara lui 2025. Chiar dacă a primit oferte uriaşe din Europa, a decis să rămână încă un sezon la Al Sharjah. 4.6 milioane de euro este salariul anual pe care îl încasează „Oli” în Emirate.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și