Închide meniul
Foto

Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!

Publicat: 20 mai 2024, 16:48

Reclamă
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!

Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!

Alex Rădulescu / spynews.ro

Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn a primit o altă lovitură. Fostul său fiu vitreg a făcut acum declaraţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre fiicele lui Alex Rădulescu din prima căsătorie, Laura, o acuza pe a doua soţie a fostului milionar că i-ar fi luat acestuia întreaga avere. Acum, băiatul fostei soţii a lui Alex Rădulescu a făcut declaraţii. El a spus că nu mai ştie nimic de ani buni de Alex Rădulescu.

Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!

Nu mai știu nimic despre el. Ultima dată când l-am văzut a fost când a venit la noi să ne amenințe, acum câțiva ani”, a declarat Bogdan Caba pentru gandul.ro.

În vârstă de 43 de ani acum, Bogdan Caba are afaceri în domeniul pescuitului. El a concesionat în 2017 trei lacuri din comuna Lazuri (județul Dâmbovița). Pe acestea le-a transformat în două lacuri pentru pescuit sportiv. A făcut şi 18 căsuţe pentru cei care vin să pescuiască acolo. Investiţia totală s-a ridicat la circa 500.000 de euro. Afacerea ar fi una de succes.

Bogdan Caba ar fi fost implicat şi el în episodul şocant, ce a provocat căderea totală a lui Alex Rădulescu. Fiul vitreg al fostului milionar ar fi intrat într-un conflict chiar cu cel care avea să îşi piardă viaţa ulterior. Tânărul de 29 de ani a fost împuşcat mortal de Alex Rădulescu. Caba şi-ar fi chemat tatăl vitreg în ajutor, iar ulterior Alex Rădulescu l-a împuşcat pe tânărul de 29 de ani. Totul ar fi fost un accident.

Reclamă
Reclamă 4

Rădulescu a primit 23 de ani de închisoare, fiind eliberat condiţionat după 11. Acum, fostul preşedinte al Asociației Fotbaliştilor Amatori și Nonamatori (AFAN) locuieşte într-o căsuţă modestă ce a aparţinut părinţilor săi, ce au decedat.

Laura Rădulescu, una dintre cele două fiice pe care fostul milionar le-a avut din prima căsătorie, are grijă de el.

Laura Rădulescu o acuză pe a doua soţie a lui Alex Rădulescu de faptul că i-ar fi luat acestuia întreaga avere

Alex Rădulescu a avut, la un moment dat, o avere de câteva milioane de euro. Totul s-a prăbuşit pentru fostul preşedinte al AFAN după condamnarea la închisoare.

Reclamă

Îmi este foarte greu cu el, are și o demență, este senil. Vorbește cu extratereștrii, ne-a spus că a văzut un șarpe în pat. El crede că este milionar, că are casă și afaceri la București, spune că vrea să se întoarcă la casa lui și că este sechestrat. Delirează. Când este lucid, se vede că este un om cult, că are cultură generală”, a declarat, recent, Laura Rădulescu, pentru sursa citată.

„Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soție, că i-a luat tot”

Nu l-a mai primit nimeni, nu a mai avut casă, nu a mai avut masă, n-are o pensie de pe urma a ce a muncit, nu are absolut nimic. Nu a avut nici măcar buletin, a trebuit să îl iau în spațiu ca să intre cumva în rândul lumii, ca să pot să iau o rețetă de la medic, pentru că nu aparținea de nimic.

Nu poate să accepte ce s-a întâmplat cu fosta soție, că i-a luat tot. O să încerc și un proces împotriva ei. Indiferent că el i-a dat procură că poate să vândă, acolo scrie în favoarea lui, și la cel mai bun preț, și cu cotă parte”, a mai declarat Laura Rădulescu pentru sursa citată.

Alex Rădulescu ar avea numai o pensie de invaliditate, gradul 1. Şi cazul lui Irinel Columbeanu a atras atenţia publică, după ce fostul milionar de la Izvorani a rămas fără întreaga avere. Irinel Columbeanu locuieşte acum într-un azil din Snagov. Nu îşi permite să plătească azilul, având şi poprire pe pensie, aşa că prietenii i-au sărit în ajutor.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:07

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a enervat înainte de tragerea la sorţi pentru Ligă: „Două zile am folosit cuvinte inferioare”

21:43

Cristiano Ronaldo, un nou record uriaş. E singurul jucător din istorie care joacă la 6 Campionatele Europene

21:30

David Popovici s-a calificat în finala de 100 de metri liber cu cel mai bun timp! E singurul care a coborât sub 48 de secunde!

21:22

„Am avut o discuţie cu Edi!” Jucătorul care a refuzat să vină la naţionala României: „Nu regret! I-am spus asta!”

21:00

LIVE TEXTPortugalia – Cehia 0-0. Starurile lui Roberto Martinez încep drumul spre trofeu. Cristiano Ronaldo e titular

20:50

Turcia – Georgia 3-1! Goluri FABULOASE ale lui Mert Muldur şi Arda Guler! Mikautadze a marcat pentru georgieni

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și