Închide meniul

"Mă ţinea de mână! Îi era frică!" Cea mai mare temere a lui Ion Ţiriac din tinereţe: "A ajuns la 81 de ani şi nu îi mai e"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2020, 11:38 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

"Mă ţinea de mână! Îi era frică!" Cea mai mare temere a lui Ion Ţiriac din tinereţe: "A ajuns la 81 de ani şi nu îi mai e"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac

Ilie Năstase a spus că, în tinereţe, lui Ion Ţiriac îi era frică de avion. Când erau turbulenţe, Ţiriac îl ţinea de mână pe Năstase, care mai spune că nu e invidios pe averea bunului său prieten.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu (n.red. nu sunt invidios). Eu cu Ion ne cunoaștem de 50 de ani. Mergeam prin Statele Unite, plecam pe la New York, Los Angeles, el citea întotdeauna și în timpul zborului mai erau turbulențe, mă ținea de mână. Îi era frică. A ajuns la 81 de ani să nu-i mai fie frică, pilotează avionul acum. Așa e viața, te schimbă", a spus Ilie Năstase la Kanal D.

Ilie Năstase, despre Ion Ţiriac: "A fost primul manager din tenis"

După ce s-a retras, Ţiriac a devenit manager în tenis. Printre jucătorii pe care i-a crescut a fost şi Boris Becker. 

"El a fost primul manager de tenis. Noi înainte nu aveam mananger, nici antrenor, nici nutriţionist, nici maseur. El a fost primul care a înţeles că trebuie să avem mananger, să organizeze turnee cineva. Atunci tenisul nu era profesionist, abia în 1968 s-a trecut de la amator la profesionist, au apărut și premiile în tenis. Ţiriac a fost primul care a organizat meciuri de Cupa Davis cu spectatori care plateau să vadă meciul, să mănânce, cu restaurante alături. El asta a făcut și a rămas cel mai bun organizator de turnee. Normal că el nu a putut să se ocupe de tenis cum m-am ocupat eu. Singurul turneu de grand slam l-a câştigat cu mine, la Paris, la Roland Garros și nici acum nu-mi mulțumește că spune că el a câştigat, nu cu mine, el a câștigat singur", a mai spus Ilie Năstase.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și