Închide meniul
VIDEO

Lando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2024, 16:55 / Actualizat: 22 iunie 2024, 18:59

Reclamă
Lando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3

Lando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3

Lando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen va pelca de pe locul 2, în timp ce Lewis Hamilton a avut al treilea timp în calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

âWeek-end-ul de Formula 1 de la Barcelona a debutat cu sesiunile de antrenamente de vineri. Prima s-a desfăşurat de la ora 14:30, iar cea de-a doua de la ora 18:00, ambele fiind live în AntenaPLAY. Calificările au fost fabuloase. Verstappen se părea că va pleca din pole position, dar Lando Norris a reuşit să obţină pole-position-ul la ultimul tur.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI MARELE PREMIU DE FORMULA 1 DE LA BARCELONA

Calificările pentru Marele Premiu al Spaniei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Update 18:00: Lando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3. A fost nebunie totală în calificări.

Reclamă
Reclamă 4

Update 17:45: Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în Q2. Alonso a ratat calificarea în Q3.

Update 17:25: Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot în Q1.

Reclamă

Update 17:00: Au început calificările din Marele Premiu al Spaniei!

Update 14:40: Carlos Sainz a obţinut cel mai bun timp în a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, 1:13:013!

Clasamentul final în cea de a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Spaniei
Clasamentul final în cea de a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Spaniei

Update 22 iunie, ora 13:30: A început cea de a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

Lewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Update 19:05: Acesta este Top 10 din a doua sesiune de antrenamente de la Barcelona.

Update 19:00: Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot din a doua sesiune de antrenamente. Septuplul campion mondial de la Mercedes a parcurs 25 de tururi pe circuitul din Barcelona şi a înregistrat cel mai bun timp al sesiunii (1:13.264) cu mai bine de jumătatea sesiunii cu numărul 2. Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a avut al doilea timp, în timp ce al treilea timp a fost înregistrat de Lando Norris, britanicul care înregistrase cel mai bun timp în prima sesiune.

Update 18:30: Aceştia sunt timpii după primele 30 de minute.

Update 18:00: A început a doua sesiune de antrenamente de la Barcelona.

Update 15:30: S-a terminat prima sesiune de antrenamente la Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona. Lando Norris a fost cel mai rapid pilot, urmat de Max Verstappen şi Carlos Sainz.

Update 14:30: A început prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona.

A treia sesiune de antrenamente libere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13:30, live în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY.

Marea cursă se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Prima cursa la Barcelona s-a desfăşurat în urmă cu mai bine de 30 de ani, în 1991. Circuitul are o lungime de 4,6 km, iar cursa are 66 de tururi.

Recordul pe tur la Barcelona este deţinut de Max Verstappen, 1:16.330, înregistrat anul trecut. Pilotul de la Red Bull a şi câştigat Marele Premiu din 2023, podiumul fiind completat de Lewis Hamilton şi George Russell.

Recordul pentru cele mai multe victorii, în Marele Premiu de la Barcelona, este deţinut de Michael Schumacher şi Lewis Hamilton. Ambii piloţi au triumfat de şase ori în Grand Prix-ul Spaniei.

Lewis Hamilton a triumfat de cinci ori la rând în Spania, între 2017 şi 2021, pe lângă succesul din 2014. Ulterior, în 2022 şi în 2023, Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Barcelona.

Pe lângă Lewis Hamilton şi Max Verstappen, Fernando Alonso este celălalt pilot care încă pilotează în Formula 1, şi a câştigat Marele Premiu al Barcelonei, în 2006 şi în 2013.

La constructori, Ferrari a bifat cele mai multe victorii pe circuitul din Barcelona, nu mai puţin de 13, ultima în 2013. Pe locul secund în acest top este Mercedes, cu nouă victorii bifate.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și