Închide meniul
Foto

Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2024, 18:29 / Actualizat: 18 mai 2024, 19:38

Reclamă
Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă

Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei!

Momentul în care jucătorii lui Xabi Alonso au ridicat trofeul de campioni ai Germaniei / Profimedia Images

Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa antrenată de Bayer Leverkusen a învins-o cu 2-1 pe Augsburg în ultima etapă. Ea a încheiat campionatul neînvinsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leverkusen a terminat campionatul Germaniei cu un bilanţ incredibil: 28 de victorii şi 6 egaluri.

Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă

În ultima etapă, cu un stadion plin, gata de sărbătoare, Bayer Leverkusen s-a impus şi cu Augsburg. În uralele fanilor entuziasmaţi, jucătorii lui Xabi Alonso au primit medaliile şi trofeul de campioni ai Germaniei.

Golurile gazdelor au fost marcate de Victor Boniface (min. 12) şi Robert Andrich (min. 27), în timp ce pentru oaspeţi a marcat Mert Komur, în minutul 62.

Campioana Bundesligii a ajuns la 51 de meciuri consecutive fără eșec în urma victoriei cu Augsburg.

Reclamă
Reclamă 4

Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen

Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen. Campioana din Bundesliga a oferit un nou moment uluitor în semifinalele Europa League. Echipa lui Xabi Alonso s-a calificat în finala de la Dublin, după ce a remizat cu AS Roma, scor 2-2. În tur, Leverkusen s-a impus cu 2-0.

La finalul partidei de pe BayArena, Xabi Alonso a transmis un mesaj clar. Antrenorul spaniol este convins că jucătorii săi merită să facă tripla în acest sezon.

„Suntem fericiţi să fim în finală. Vom juca două finale într-o săptămână. Am arătat mult caracter după al doilea gol marcat de AS Roma. M-am uitat în ochii jucătorilor după acel gol şi am văzut că îşi doresc mai mult. Încă avem şansa să câştigăm trei trofee şi băieţii mei merită să câştige tripla”, a declarat Xabi Alonso, la finalul returului cu AS Roma, potrivit uefa.com.

Reclamă

Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League

Bayer Leverkusen este aproape de o triplă istorică. Ea este calificată atât în finala Europa League, cât şi în finala Cupei Germaniei.

Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024, în timp ce Olympiacos – Fiorentina este finala Conference League 2024.

În finală, Bayer Leverkusen o va întâlni pe Atalanta, formaţie care a defilat în returul de pe teren propriu cu Marseille, scor 3-0, după 1-1 pe Velodrome. În Conference League, Olympiacos merge în finală, după 4-2 şi 2-0 cu Aston Villa. În ultimul act, grecii o vor întâlni pe Fiorentina, formaţie care s-a calificat încă de miercuri în ultimul act de la Atena, de pe 29 mai.

Bayer Leverkusen: Kovar – Hincapie, Tah, Tapsoba; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Adli, Hlozek, Hofmann

AS Roma: Svilar – Angelino, Mancini, Ndicka, Spinazzola; Cristante, Paredes, Pellegrini; Azmoun, Lukaku, El Shaarawy

Finala Cupei Germaniei, care le va opune pe Kaiserslautern şi Bayer Leverkusen, se va disputa sâmbătă, 25 mai, de la ora 21:00. Bayer Leverkusen, neînvinsă în acest sezon, porneşte, desigur, ca favorită.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și