Închide meniul

Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Trei jucători vor veni! Vom investi şi mai mult!”

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 13:34

Reclamă
Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Trei jucători vor veni! Vom investi şi mai mult!

Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Dan Şucu a transmis un mesaj clar, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Acţionarul giuleştenilor a anunţat că va face cel puţin două transferuri în pauza competiţională de iarnă. Acesta a mai transmis clar că cine nu îşi doreşte să devină campion, se va despărţi de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ratat unul dintre obiectivele sezonului şi a fost eliminată din Cupa României, după remiza cu CFR Cluj.

Dan Şucu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Dan Şucu nu s-a ferit de cuvinte, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Acţionarul giuleştenilor s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul înregistrat de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

Şucu îşi doreşte ca Rapid să devină şi mai puternică, anunţân că este dispus să plătească sume mari de bani pentru a aduce jucători. Acesta a mai transmis că vor exista şi plecări de la echipă în iarnă, şi de asemenea, aşteaptă cu nerăbdare ca jucătorii accidentaţi, printre care Rrahmani şi Petrila, să revină pe teren.

Știm că sunteți dezamăgiți. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obișnuiți și nici nu vrem sa ne obișnuim.

Reclamă

Pentru Victor și pentru mine, ca acționari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm și la o altă echipă de tradiție din București, cu un număr mare de susținători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea, nu vom lasă frustrarea sa ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult și mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Dan Şucu: „Cine nu-şi doreşte să fie campion, nu are ce căuta lângă noi!”

Suntem hotărâți să avem și să păstram sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion, nu are ce căuta alături de noi!

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, și băieții noștri valoroși care acum, din nefericire, sunt accidentați.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat și ne așteptăm ca fotbaliștii noștri care intră în teren să înțeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o și să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca și fani, ne ramâne plăcerea de a-i susține, de a-i încuraja și de a-i împinge spre victorie”, a transmis Dan Şucu, pe Facebook-ul celor de la Rapid.

Reclamă

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Fanii giuleşteni au luat foc după eliminarea din Cupa României.

Rapid a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj şi a părăsit pentru al doilea an consecutiv Cupa României încă din faza grupelor. Fanii giuleşteni nu au suportat eşecul şi i-au atact dur pe jucători.

”Rușine să vă fie!” și ”Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”, au fost mesajele ultraşilor pentru jucători. Unul dintre cei mai afectaţi a fost Paul Iacob, cel care a avut un discurs dur şi la interviul de după meci.

„Dezastruos, Cupa era un obiectiv. Am pierdut, suntem jalnici. Nu a intrat mingea în poartă. Calitate, concentrare, nu știu de ce, nu a intrat mingea. Sava a avut o paradă extraordinară. Am fost slabi, ei s-au apărat foarte bine.

Nu am bătut, merităm să luăm ce am luat de la suporteri. E al treilea an când nu ne calificăm în Cupă, e normal să ne strige în toate felurile, e dreptul lor. Ne era rău să mergem mai departe în Cupă? Nu există consolare pentru mine”, a declarat Paul Iacob, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și