Închide meniul

„Nu le-am dat nicio şansă!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oţelul a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 22:54

Reclamă
„Nu le-am dat nicio şansă! Dorinel Munteanu, euforic după ce Oţelul a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României

Dorinel Munteanu, euforic după ce Oţelul a eliminat-o pe Universitea Craiova din Cupa României

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dorinel Munteanu a oferit prima reacţie, după ce Oţelul a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României. Fostul internaţional a declarat că victoria obţinută de echipa sa a fost pe deplin meritată, deoarece jucătorii săi nu le-au dat nicio şansă oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul s-a impus cu 1-0 în duelul cu Universitatea Craiova, după 120 de minute de joc. Gălăţenii se vor duela cu U Cluj, pentru un loc în finală.

Dorinel Munteanu, euforic după ce Oţelul a eliminat-o pe Universitatea Craiova din Cupa României

Dorinel Munteanu a tras concluziile, după calificarea Oţelului în semifinalele Cupei. Acesta a transmis că duelul cu Universitatea Craiova nu a fost unul deloc uşor, dat fiind faptul că oltenii au jucători valoroşi, precum Alexandru Mitriţă şi Andrei Ivan.

De asemenea, Dorinel Munteanu a mai declarat că după victoria cu Universitea Craiova, se concentrează la duelul cu Dinamo, din runda următoare de play-out.

„Diferența s-a făcut pe teren. Jucătorii noștri au înțeles foarte bine ce au de făcut. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși. Nu este ușor să joci cu o echipă care îi are pe Ivan, pe Mitriță, Baiaram. Nu le-am dat nicio șansă. Cred că victoria este meritată, chiar dacă am jucat 120 de minute. Am avut ocazii, ei au avut foarte puține. Ne-am calificat pe merit.

Reclamă

Cupa României este competiția surprizelor. N-aș vrea să fim noi surprinși. Acum ne gândim la jocul cu Dinamo. Preocuparea mea este să-și revină băieții, să facem recuperare.

Nu vreau să mai vorbesc despre perioada de pregătire, noi ne-am văzut de treaba noastră, chiar dacă au fost unele critici.

Am făcut o greșeală când le-am răspuns unor colegi sau prieteni care m-au criticat. Mă bucur că jucătorii mei au înțeles ce trebuie să facă și au făcut-o bine”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lovitură pentru Universitatea Craiova! Alexandru Mitriţă s-a accidentat în duelul cu Oţelul

Universitatea Craiova a primit o lovitură, după ce Alexandru Mitriţă s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB. Mijlocaşul oltenilor „s-a rupt” în duelul cu Oţelul, din sferturile Cupei României.

În minutul 102 al partidei cu Oţelul, Alexandru Mitriţă a încercat să recupereze balonul, însă a fost lovit de Joao Lameira. Mijlocaşul s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri.

Două minute mai târziu, acesta a revenit pe teren, însă nu a rezistat prea mult. În minutul 105, Mitriţă a încercat să facă un sprint către poarta celor de la Oţelul, însă s-a prăbuşit din nou pe teren şi a primit îngrijiri.

La pauză, acesta a fost înlocuit de Elvir Koljic şi a fost surprins pe banca de rezerve. Mitriţă părea a fi în mari dureri, după cele 100 de minute de joc din partida cu Oţelul.

Universitatea Craiova a ratat calificarea în semifinalele Cupei României. Oţelul s-a impus cu 1-0 pe „Ion Oblemenco” şi a prins ultimul bilet pentru semifinale, acolo unde se va duela cu U Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și