Închide meniul

”Diego nu suna niciodată după victorii”. Jose Mourinho, amintiri despre Maradona. Relația dintre The Special One și El Pibe D’Oro

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 20:24

”Diego nu suna niciodată după victorii”. Jose Mourinho, amintiri despre Maradona. Relația dintre The Special One și El Pibe DOro

profimediaimages

Jose Mourinho a povestit despre relația sa cu Diego Maradona

Zâmbind nostalgic și cu ochi triști în pământ, Jose a declarat că Maradona este ușor de găsit pe Internet, dar omul Diego a fost cu adevărat special, iar lui îi va fi în principal dor de Diego.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: ”Există Maradona și există Diego”

”Există Maradona și există Diego. Despre Maradona nu trebuie să vorbesc pentru că lumea îl știe și nimeni nu îl va uita. 

Diego este diferit. Oamenii care sunt prieteni cu el, oamenii care vorbeau cu el, în vestiare, colegii, acești oameni sunt privilegiați. Pot să spun că a fost un bun prieten al meu, dar legătura mea cu el era mai mult la telefon și, bineînțeles, ne-am întâlnit de câteva ori”, a declarat antrenorul portughez.

Jose Mourinho: ”Pe Diego nu îl poți găsi pe Internet”

”The Experienced One”, cum Mourinho a declarat că se intitulează acum, a povestit cum Maradona nu îl suna niciodată după o victorie pentru a-l felicita, dar era întotdeauna acolo atunci când era vorba de o înfrângere.

”A avut o inimă foarte, foarte mare și acela este tipul care îmi lipsește. Fotbalul lui îl poți găsi pe Internet, dar pe Diego, nu. Mi-am petrecut ziua spunându-le povești jucătorilor mei despre el și despre timpul pe care l-am petrecut împreună. Acela este tipul care îmi lipsește. 

Reclamă

Și îmi lipsește în special telefonul care venea mereu după înfrângeri și niciodată după victorii. Știa că după victorii nu am nevoie de telefon, știa că în momentele dificile era mereu acolo și spunea mereu după înfrângeri ”Mo, nu uita că ești cel mai bun” și avea mereu atitudinea asta. Mi-e dor de Diego”, a încheiat, emoționat, Jose Mourinho.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și