Închide meniul

Dusan Uhrin a explicat de ce a semnat cu Dinamo. "Dacă nu erau ei, nu veneam". Răspuns la ironiile lui Duckadam

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 6:25 / Actualizat: 2 iunie 2022, 19:35

Dusan Uhrin a explicat de ce a semnat cu Dinamo. "Dacă nu erau ei, nu veneam". Răspuns la ironiile lui Duckadam

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dusan Uhrin, despre criza de la Dinamo

Cehul de 53 de ani nu a stat pe gânduri când a fost contactat de ultraşii din DDB. Are o misiune dificilă în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Alb-roşiii au pierdut ultimele patru meciuri din campionat şi încep play-out-ul cu un singur punct avans faţă de ultima clasată din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin: „Eram dator să pun umărul la salvarea lui Dinamo”

Sincer, aflasem despre situația în care se află Dinamo, știam că e una extrem de dificilă, suporterii din DDB m-au contactat și le-am spus că-i ajut! 

Am avut o perioadă foarte bună prima jumătate de an pe care am petrecut-o aici, suporterii sunt fantastici și am revenit pentru ei. Crede-mă, dacă nu erau ei, nu veneam.

Da, știu că este foarte greu, dar trebuie să fiu onest. În sezonul trecut, Dinamo m-a ajutat să-mi relansez cariera, așa că acum eram dator să spun prezent și să ajut eu la rândul meu, să pun umărul la salvarea echipei. Știu că nu va fi ușor, dar pas cu pas vom reuși să-i facem pe jucători să dea mai mult pe teren decât înainte„, a declarat Dusan Uhrin pentru Fanatik.

Helmut Duckadam l-a ironizat pe antrenorul ceh. Fostul portar al Stelei a anunţat că Uhrin a ales Dinamo pentru că nu avea la ce altă echipă să se ducă.

Reclamă

Sincer, eu am avut alte oferte din alte țări mai îndepărtate și nu am vrut să merg acolo, am avut una și de la Poli Iași, dar am refuzat-o pentru că am vrut să mă întorc la Dinamo, să salvez echipa și să încercăm să câștigăm Cupa„, a precizat antrenorul „câinilor”.

Helmut Duckadam, reacție ironică după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo

Dusan Uhrin este omul care a acceptat să preia o echipă în plină criză, după demisia lui Gigi Mulțesu. Situația de la Dinamo este mult mai complicată decât cea din precedentul său mandat din Ștefan cel Mare. Duckadam l-a ironizat.

La cât e de tânăr și a acceptat să vina la Dinamo, asta înseamnă că Dusan Uhrin nu a avut nicio ofertă din altă parte”, a spus Helmut Duckadam, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Uhrin era liber de contract de opt luni, de când a plecat de la Gaz Metan Mediaș. El a pregătit-o pe Dinamo și în sezonul precedent, între august 2019 și martie 2020.

Recomandări
  • Dusan Uhrin s-a întors la Dinamo
  • Ce obiective şi-a trasat antrenorul ceh

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și