Închide meniul

Anunţul momentului în Italia! Ce au decis Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic. Vestea uriaşă primită de fanii lui Juventus şi AC Milan

Mihai Ispas Publicat: 15 ianuarie 2021, 7:22 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 16:52

Anunţul momentului în Italia! Ce au decis Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic. Vestea uriaşă primită de fanii lui Juventus şi AC Milan

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Zlatan Ibrahimovic, gata să rămână în Serie A

  • Ibrahimovic şi Ronaldo sunt rivali în Serie A
  • Mesajul celor doi pentru şefii lor

Zlatan Ibrahimovic îşi trăieşte a doua tinereţe în Serie A, la AC Milan. Atacantul suedez în vârstă de 39 de ani e gata să semneze prelungirea contractului care expiră la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Zlatan Ibrahimovic despre prelungirea contractului cu AC Milan

„Cât mă simt bine, merg înainte. Am fost mereu sincer. Nu vreau să pun pe nimeni într-o situaţie din care să fie greu de ieşit. La început, am semnat pentru şase luni. S-a mai întâmplat, la cei care au revenit la AC Milan, să nu meargă bine. Am fost flexibili şi am lăsat o cale de ieşire. Contractul meu se termină peste şase luni. Totul este posibil”, a spus suedezul.

Ibrahimovic a dezvăluit şi cum s-a decis să plece din MLS şi să revină în Europa. Cel care l-a convins a fost impresarul său.

Reclamă

„Mino Raiola mi-a spus că acolo e prea uşor. L-am întrebat care ar fi provocarea cea mai dificilă, iar el mi-a spus că ar fi la Milan. (…) Nu e normal pentru fani şi pentru club să stea 7 ani în afara Champions League. Trebuie să dau maximum, ca să scot ce e mai bun şi de la ceilalţi. Dar nu depinde totul de mine”, a spus Zlatan.

Suedezul a dezvăluit şi care este fundaşul care îi pune cele mai mari probleme. Joacă la Juventus şi este tot un veteran, în vârstă de 36 de ani.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic: „Îmi place Chiellini. E un animal!”

„Îmi place Chiellini. E un animal! Are o mentalitate care te motivează. Nu poţi să fii niciodată sigur că l-ai depăşit”, a mai spus Ibrahimovic, într-un interviu inedit pentru Repubblica şi Corriere dello Sport, citat de Calciomercato.

Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Juventus

Şi rivala lui Milan, Juventus, a primit o veste mare. Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Torino şi să semneze un nou contract, valabil până în 2023. Informaţia a fost oferită de jurnalistul italian, Luca Momblano.

Reclamă 4 / 0/3

Portughezul în vârstă de 35 de ani a fost transferat în 2018, de la Real Madrid, în schimbul a 117 milioane de euro. Ronaldo a reuşit 84 de goluri şi 20 de pase de gol în 107 meciuri.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat