Închide meniul

News Alert | Manchester City, salvată de TAS. "Cetăţenii" au scăpat de suspendarea din Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 8:58

News Alert | Manchester City, salvată de TAS. "Cetăţenii" au scăpat de suspendarea din Champions League

DPA Images / Michael Regan/Nmc Pool

Manchester City a scăpat de suspendare

În februarie, UEFA anunţase excluderea "cetăţenilor" din cea mai importantă competiţie inter-cluburi şi o amendă de 30 de milioane de euro. Decizia venea după anumite dezvăluiri făcute de nemţii de la Der Spiegel, în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City, salvată la TAS, va putea juca în UEFA Champions League

UEFA o găsea vinovată pe Manchester City pentru "umflarea" unor sume primite de la anumiţi sponsori, în perioada 2012-2016.

Tribunalul de la Lausanne a iertat-o pe Manchester City, pe care nu a considerat-o vinovată pentru ascunderea sumelor primite de la sponsori, menţionate mai sus. Astfel, decizia UEFA a fost întoarsă, iar, în loc de 30 de milioane de euro, clubul va plăti doar 10 milioane de euro.

Această decizie rezolvă mai multe probleme cu care s-ar fi luptat clubul. Mai mulţi jucători şi managerul Pep Guardiola ar fi fost tentaţi să plece de la echipă, lipsa Ligii Campionilor fiind o mare problemă pentru ei. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și