Închide meniul

Dumitru Dragomir anunță dezastrul pentru CFR Cluj: "Au cedat fizic și psihic. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2020, 5:38 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 16:08

Dumitru Dragomir anunță dezastrul pentru CFR Cluj: "Au cedat fizic și psihic. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Dumitru Dragomir anunță dezastrul pentru CFR Cluj! Dragomir spune că jucătorii de la CFR Cluj au căzut atât fizic, cât și psihic. Mai mult, fostul președinte al LPF spune că echipa campioană nu are puterea să o bată pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu zic că CFR nu câștigă cu Steaua (n.r. – FCSB)! CFR n-a câștigat niciun meci sub presiune. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu, dar au cedat și fizic și psihic. Convingerea mea e că această pauză cauzată de pandemie le-a provocat mari deservicii”, a spus Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

CFR Cluj, obligată să câștige tot pentru a lua titlul

CFR Cluj trece printr-o perioadă grea. În ultimele două meciuri, campioana a câștigat doar un singur punct. A pierdut cu Universitatea Craiova și a remizat cu Astra. Înaintea etapei, CFR avea un punct mai puțin decât Craiova. În ultima etapă din play-off va fi Craiova – CFR Cluj, partidă ce are șanse mari să se dispute cu titlul pe masă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și