Închide meniul

Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 19:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Reclamă
Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, control total în cantonamentul de la FCSB. ”Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate!”

Becali susține că Bălgrădean, Adi Popa, dar și Alexandru Stan sunt în cantonament la Berceni, cu un program stirct. Patronul de la FCSB a avut o reacție dură la adresa fotbaliștilor săi, pe care îi consideră ”trădători”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Nu am nevoie de moralitate!”

”Deci, Bălgrădean, Stan și Popa, e adevărat, sunt acolo. Stan e al nostru, eu nu vreau să funcționez după legi morale, eu vreau să funcționez după legi morale, eu vreau să funcționez după legile care sunt. Eu când nu le-am dat banii pe două luni, nu le-am dat conform legilor civile care permit să îi bag în șomaj tehnic.

I-a primit Argăseală, ei cred în mintea lor că pot merge. Eu i-am spus lui Vali că poate să le transmită că sunt liber, ăsta le e programul. Ei sunt separați acolo într-o încăpere. Să vezi și Popa ăsta, pentru 20.000 stă cu Bălgrădean acolo singur, nu se antrează singur cu echipa și au antrenor de la Academie. Îți dai seama ce circ? Nu am nevoie de moralitate, vreau să se respecte pe contract ce scrie. Dacă au dreptate, să fie sănătoși”, a spus Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali, presiune pe fotbaliștii de la FCSB

Becali pune presiune pe Vintilă, după ce i-a prelungit contractul încă un an!

”Mă, tată, dacă nu câștigăm, ne luăm adio de la titlu. Problema e că ei au două variante, ei au și egalul”, a declarat Becali, pentru AntenaSport.

Reclamă

CFR-FCSB nu e derby și la bani. Vintilă câștigă 5.000 de euro pe lună la FCSB. Dan Petrescu ia de 10 ori mai mult la Clu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și